Diamond Cheese,djathe kackavall lope.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

325 Lekë / 500 gr


Detajet e Produktit

Diamond Cheese,djathe kackavall lope.

650/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.