Zanetti Grana Padano,djathe 150 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

380 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Zanetti Grana Padano,djathe 150 gr.

Produkt Italian.