Despar latte uht scremato,qumesht i skremuar 1 L.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

90 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Despar latte uht scremato,qumesht i skremuar 1 L.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.