Grisbi, biskota të mbushura me krem limoni 150 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

180 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Grisbi, biskota të mbushura me krem limoni 150 gr.


Produkti nuk është më në stok.