Duel Jargovan,detergjent universal 500 gr.

Ilace Pjatash-Lavastoviglie-Rrobash / Pluhur për lavatriçe

130 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Duel Jargovan 500 gr.

Detergjet universal per larje me lavatrice dhe me dore pastron ne persosmeri rrobat edhe ne temperature te uleta.Heq me efikasitet njollat dhe zbardh rrobat.Parandalon ndertimin e smercit ne elementet ngrohes te lavatrices.