Peyman Citliy Extra Salted,fara te lules se diellit me shume kripe 90 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Fara

100 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Peyman Citliy Extra Salted,fara te lules se diellit me shume kripe 90 gr.