Grisbi di Matilde Hazelnut,biskota të mbushura me lajthi 150 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

180 Lekë / Copë

135 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Grisbi di Matilde Hazelnut,biskota të mbushura me lajthi 150 gr.