Rezultatet Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Medela,strudel mbushje me frut fiku 132 gr 2 + 1 Falas.

Medela,strudel mbushje me frut fiku 132 gr 2 + 1 Falas. 155 Lekë / pako

Medela,strudel mbushje me frut fiku 132 gr 2 + 1 Falas.

Magnum Mini cherry cherry & badem,akullore mini me krem qershie dhe copa bajame 6 cope.

Magnum Mini cherry cherry & badem,akullore mini me krem qershie dhe copa bajame 6 cope. 540 Lekë / pako

Magnum Mini cherry cherry & badem,akullore mini me krem qershie dhe copa bajame 6 cope.

Despar Banana yogurt intero cremoso,kos frutash me shije banane 2 x 125 gr.

Despar Banana yogurt intero cremoso,kos frutash me shije banane 2 x 125 gr. 110 Lekë / pako

Despar Banana yogurt intero cremoso,kos frutash me shije banane 2 x 125 gr.

C'e,zbardhues hifhenizues blu 2.5 L.

C'e,zbardhues hifhenizues blu 2.5 L. 200 Lekë / cope

C'e,zbardhues hifhenizues blu 2.5 L.

Energizer max plus AA,bateri 2 cope.

Energizer max plus AA,bateri 2 cope. 210 Lekë / pako

Energizer max plus AA,bateri 2 cope.

Ors chamomilehand soap with glycerin,apun i lengshem per duart me arome kamomili 750 ml.

Ors chamomilehand soap with glycerin,apun i lengshem per duart me arome kamomili 750 ml. 110 Lekë / cope

Ors chamomilehand soap with glycerin,apun i lengshem per duart me arome kamomili 750 ml.

Moment Trieste honey,biskota me mjalte 300 gr.

Moment Trieste honey,biskota me mjalte 300 gr. 100 Lekë / pako

Moment Trieste honey,biskota me mjalte 300 gr.

Moment Milano butter,biskota me gjalp 300 gr.

Moment Milano butter,biskota me gjalp 300 gr. 100 Lekë / pako

Moment Milano butter,biskota me gjalp 300 gr.

Ors coconut hand soap with glycerin,apun i lengshem per duart me arome arre kokosi 750 ml.

Ors coconut hand soap with glycerin,apun i lengshem per duart me arome arre kokosi 750 ml. 110 Lekë / cope

Ors coconut hand soap with glycerin,apun i lengshem per duart me arome arre kokosi 750 ml.

Kraco,cokollate e ftohte 10 bustina.

Kraco,cokollate e ftohte 10 bustina. 340 Lekë / cope

Kraco,cokollate e ftohte 10 bustina.

Sejega recel pjeshke 350 gr.

Sejega recel pjeshke 350 gr. 110 Lekë / cope

Sejega recel pjeshke 350 gr.

Koral,patate te ngrira 1000 gr.

Koral,patate te ngrira 1000 gr. 160 Lekë / pako

Koral,patate te ngrira 1000 gr.

Nestle Fitness choco banana,musli me cokollate dhe banane 23.5 gr.

Nestle Fitness choco banana,musli me cokollate dhe banane 23.5 gr. 49 Lekë / cope

Nestle Fitness choco banana,musli me cokollate dhe banane 23.5 gr.

Philips Led cool white 75 W,llambe 1 cope.

Philips Led cool white 75 W,llambe 1 cope. 360 Lekë / cope

Philips Led cool white 75 W,llambe 1 cope.

Despar Spugna,sfungjer enesh anatomike 3 cope.

Despar Spugna,sfungjer enesh anatomike 3 cope. 70 Lekë / pako

Despar Spugna,sfungjer enesh anatomike 3 cope.