Rezultatet Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Klinex Floor sensitive,lares per parketin 1 L.

Klinex Floor sensitive,lares per parketin 1 L. 280 Lekë / cope

Klinex Floor sensitive,lares per parketin 1 L.

Kraco,kapucino e ftohte 10 bustina.

Kraco,kapucino e ftohte 10 bustina. 350 Lekë / pako

Kraco,kapucino e ftohte 10 bustina.

Balconi Wafers al cacao,vafer me mbushje kakao 175 gr.

Balconi Wafers al cacao,vafer me mbushje kakao 175 gr. 139 Lekë / cope

Balconi Wafers al cacao,vafer me mbushje kakao 175 gr.

Mama's bake it,pete byreku per perdorim te pergjithshem 100 gr.

Mama's bake it,pete byreku per perdorim te pergjithshem 100 gr. 120 Lekë / cope

Mama's bake it,pete byreku per perdorim te pergjithshem 100 gr.

Despar pecorino romano d.o.p grattugiato, djathe i grire 100 gr.

Despar pecorino romano d.o.p grattugiato, djathe i grire 100 gr. 200 Lekë / pako

Despar pecorino romano d.o.p grattugiato, djathe i grire 100 gr.

Halls Gum ice rush blueberry citrus,camcakez pa sheqer me embelsues me shije boronice dhe agrume 18 gr.

Halls Gum ice rush blueberry citrus,camcakez pa sheqer me embelsues me shije boronice dhe agrume 18 gr. 50 Lekë / cope

Halls Gum ice rush blueberry citrus,camcakez pa sheqer me embelsues me shije boronice dhe agrume... më shumë

Mireli,gjize e fresket me kg.

Mireli,gjize e fresket me kg. 100 Lekë / 500 gr

Mireli,gjize e fresket me kg. 200/kg

Halls honey & lemonflavour,karamele te forta me mjalt & shije limoni 33.5 gr.

Halls honey & lemonflavour,karamele te forta me mjalt & shije limoni 33.5 gr. 50 Lekë / cope

Halls honey & lemonflavour,karamele te forta me mjalt & shije limoni 33.5 gr.

Mireli kos natyral lope i fresket 0.95 l.

Mireli kos natyral lope i fresket 0.95 l. 105 Lekë / cope

Mireli kos natyral lope i fresket 0.95 l.

Furlotti,pancete krudo e tymosur.

Furlotti,pancete krudo e tymosur. 314 Lekë / 200 gr

Furlotti,pancete krudo e tymosur. 1570/kg

Teo milk rich delicate rose , rimbushes, sapun likuid 800 ml.

Teo milk rich delicate rose , rimbushes, sapun likuid 800 ml. 190 Lekë / cope

Teo milk rich delicate rose , rimbushes, sapun likuid 800 ml.

Teo milk rich fresh calla, rimbushes, sapun likuid 800 ml.

Teo milk rich fresh calla, rimbushes, sapun likuid 800 ml. 190 Lekë / cope

Teo milk rich fresh calla, rimbushes, sapun likuid 800 ml.

Teo milk rich sensual dahlia, rimbushes, sapun likuid 800 ml.

Teo milk rich sensual dahlia, rimbushes, sapun likuid 800 ml. 190 Lekë / cope

Teo milk rich sensual dahlia, rimbushes, sapun likuid 800 ml.

Teo milk rich sunny gerber, rimbushes, sapun likuid 800 ml.

Teo milk rich sunny gerber, rimbushes, sapun likuid 800 ml. 190 Lekë / cope

Teo milk rich sunny gerber, rimbushes, sapun likuid 800 ml.

Borotalco deo roll on intensive 48 ore , 50 ml.

Borotalco deo roll on intensive 48 ore , 50 ml. 300 Lekë / cope

Borotalco deo roll on intensive 48 ore, 50 ml.