Rezultatet Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Spar Penne Rigate,pasta italiane 500 gr.

Spar Penne Rigate,pasta italiane 500 gr. 79 Lekë / pako

Spar Penne Rigate,pasta italiane 500 gr.

Spar Spaghetti,pasta italiane 500 gr.

Spar Spaghetti,pasta italiane 500 gr. 79 Lekë / pako

Spar Spaghetti,pasta italiane 500 gr.

Velluto baby salviette bio,letra te lagura,ideale per nderrimin e bebit 72 fije.

Velluto baby salviette bio,letra te lagura,ideale per nderrimin e bebit 72 fije. 260 Lekë / pako

Velluto baby salviette bio,letra te lagura,ideale per nderrimin e bebit 72 fije.

Freddi Buondolce strawberry & yogurt,kek me mbushje luleshtrydhe & qumesht 10 x 25 gr.

Freddi Buondolce strawberry & yogurt,kek me mbushje luleshtrydhe & qumesht 10 x 25 gr. 150 Lekë / pako

Freddi Buondolce strawberry & yogurt,kek me mbushje luleshtrydhe & qumesht 10 x 25 gr.

Spak curry,salce per peshk 250 ml.

Spak curry,salce per peshk 250 ml. 220 Lekë / cope

Spak curry,salce per peshk 250 ml.

Loreal excellence creme nr. 6.66

Loreal excellence creme nr. 6.66 900 Lekë / pako

Loreal excellence creme nr. 6.66

Loreal excellence creme nr. 4.15

Loreal excellence creme nr. 4.15 900 Lekë / pako

Loreal excellence creme nr. 4.15

Loreal excellence creme nr. 6.1

Loreal excellence creme nr. 6.1 900 Lekë / pako

Loreal excellence creme nr. 6.1

Nivea Pure invisible qick dry,deodorante per femra 150 ml.

Nivea Pure invisible qick dry,deodorante per femra 150 ml. 270 Lekë / cope

Nivea Pure invisible qick dry,deodorante per femra 150 ml.

Pampers fresh clean leter e lagur 52 cope.

Pampers fresh clean leter e lagur 52 cope. 210 Lekë / pako

Pampers fresh clean leter e lagur 52 cope.

Nutrino fruit puree mix apple and strawberry with cereals,pure frutash me molle,luleshtrydhe dhe cereale 220 gr.

Nutrino fruit puree mix apple and strawberry with cereals,pure frutash me molle,luleshtrydhe dhe cereale 220 gr. 160 Lekë / cope

Nutrino fruit puree mix apple and strawberry with cereals,pure frutash me molle,luleshtrydhe dhe... më shumë

Nutrino junior juice apple,leng molle 200 ml.

Nutrino junior juice apple,leng molle 200 ml. 60 Lekë / cope

Nutrino junior juice apple,leng molle 200 ml.

Nutrino fruit puree apple and banana with biscuit,pure molle,banane &biskote per femije mbi 6 muaj 125 gr.

Nutrino fruit puree apple and banana with biscuit,pure molle,banane &biskote per femije mbi 6 muaj 125 gr. 140 Lekë / cope

Nutrino fruit puree apple and banana with biscuit,pure molle,banane &biskote per femije mbi 6... më shumë

Nutrino meat puree veal with vegetables and cream,pure mishi me perime per femije mbi 6 muaj 190 gr.

Nutrino meat puree veal with vegetables and cream,pure mishi me perime per femije mbi 6 muaj 190 gr. 200 Lekë / cope

Nutrino meat puree veal with vegetables and cream,pure mishi me perime per femije mbi 6 muaj 190... më shumë

Sorrentino,sallam hungarez me kg.

Sorrentino,sallam hungarez me kg. 312 Lekë / 200 gr

Sorrentino,sallam hungarez me kg. 1560/kg