Ofertat Speciale Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Dash Lana e Delicati Magnolia e Lavanda,zbutes rrobash 1 L.

Dash Lana e Delicati Magnolia e Lavanda,zbutes rrobash 1 L. 390 Lekë / Copë 300 Lekë / Copë

Dash Lana e Delicati Magnolia e Lavanda,zbutes rrobash 1 L.

Cleo Extraidratante, krem trupi me yogurt dhe qershi, 250 ml.

Cleo Extraidratante, krem trupi me yogurt dhe qershi, 250 ml. 440 Lekë / Copë 220 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN Cleo Extraidratante, krem trupi me yogurt dhe qershi, 250 ml.

Sigillo Regale Salento  Primitivo, verë e kuqe 750ML

Sigillo Regale Salento Primitivo, verë e kuqe 750ML 1,200 Lekë / Copë 900 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN Sigillo Regale Salento Primitivo, Antica Masseria del Sigillo, verë e... më shumë

Salento CartaIgenica,leter higjenike 6 rulona.

Salento CartaIgenica,leter higjenike 6 rulona. 300 Lekë / Pako 250 Lekë / Pako

Salento CartaIgenica,leter higjenike 6 rulona. PRODUKT ITALIAN.

Huggies Pelena Nr.3 ,4-8 kg, 22 cope.

Huggies Pelena Nr.3 ,4-8 kg, 22 cope. 650 Lekë / Copë 420 Lekë / Copë

Huggies Pelena Nr.3 ,4-8 kg, 22 cope. Produkt Italian.

HUGGIES NR 4 ,  7-14 KG .

HUGGIES NR 4 , 7-14 KG . 650 Lekë / Copë 570 Lekë / Copë

HUGGIES NR 4 , 7-14 KG 20 CP.

HUGGIES NR 2,  3-6 KG

HUGGIES NR 2, 3-6 KG 650 Lekë / Copë 570 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN HUGGIES NR 2 3-6 KG 24 CP

Chicco Midi Nr.2, pelena 3-6 kg, 26cope.

Chicco Midi Nr.2, pelena 3-6 kg, 26cope. 600 Lekë / Copë 420 Lekë / Copë

Chicco Midi Nr.2, pelena 3-6 kg, 26cope. Produkt Italian.

Parisiene Italy Gel 5 Fissaggio,xhel per floket 500 ml.

Parisiene Italy Gel 5 Fissaggio,xhel per floket 500 ml. 195 Lekë / Copë 150 Lekë / Copë

Parisiene Italy Gel 5 Fissaggio,xhel per floket 500 ml. Produkt Italian