Snacks Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

La Suissa extra fondente ,çokollatë 45gr

La Suissa extra fondente ,çokollatë 45gr 75 Lekë / Copë

La Suissa extra fondente ,çokollatë e zez 45gr

Bounty 2X,çokollatë  me arre kokosi 57 gr.

Bounty 2X,çokollatë me arre kokosi 57 gr. 50 Lekë / Copë

Bounty 2X,çokollatë me arre kokosi 57 gr.

Twix Xtra, çokollatë 75 gr.

Twix Xtra, çokollatë 75 gr. 80 Lekë / Copë

Twix Xtra, çokollatë 75 gr.

Twix, çokollatë 50 gr.

Twix, çokollatë 50 gr. 50 Lekë / Copë

Twix, çokollatë 50 gr.

Snickers 2 Pack, çokollatë 75 gr

Snickers 2 Pack, çokollatë 75 gr 80 Lekë / Copë

Snickers 2 Pack, çokollatë me qumësht dhe karamel në qëndër 75 gr

Mars , çokollatë 47 gr

Mars , çokollatë 47 gr 50 Lekë / Copë

Mars , çokollatë me qumësht dhe karamel në qëndër 47 gr

Snickers, çokollatë 50 gr

Snickers, çokollatë 50 gr 50 Lekë / Copë

Snickers, çokollatë me qumësht dhe karamel në qëndër 50 gr

Mars 2 Pack, çokollatë 69 gr

Mars 2 Pack, çokollatë 69 gr 80 Lekë / Copë

Mars 2 Pack, çokollatë me qumësht dhe karamel 69 gr