Ferrero Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Ferrero roucher T4.

Ferrero roucher T4. 150 Lekë / cope

Ferrero roucher T4.

Ferrero Rocher T16 ,200 gr.

Ferrero Rocher T16 ,200 gr. 620 Lekë / Copë

Ferrero Rocher T16 ,200 gr.

Ferrero Rocher pako 300 gr.

Ferrero Rocher pako 300 gr. 1,070 Lekë / cope

Ferrero Rocher pako 300 gr.

Raffaello Ferrero 230gr.

Raffaello Ferrero 230gr. 590 Lekë / Copë

Raffaello Ferrero 230gr,bonbone e shkrifët me arrë kokosi dhe kikirikë të plotë në brëndësi. më shumë

Ferrero Rocher , vafer 50 gr

Ferrero Rocher , vafer 50 gr 150 Lekë / Copë

Ferrero Rocher , vafer kërcitës e mbulluar me lajthi dhe çokolllatë 50 gr

Raffaello Ferrero T15,cokollata 150 gr.

Raffaello Ferrero T15,cokollata 150 gr. 420 Lekë / Copë

Raffaello Ferrero T15,cokollata 150 gr.