Çokollata tё vogla Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Snickers White,cokollate e bardhe me kikirik te pjekur 49 gr.

Snickers White,cokollate e bardhe me kikirik te pjekur 49 gr. 50 Lekë / pako

Snickers White,cokollate e bardhe me kikirik te pjekur 49 gr.

Kinder suprise maxi,embelsire e vecante ne forme veze me cokollate me qumesht dhe me nje loder surprize 100 gr.

Kinder suprise maxi,embelsire e vecante ne forme veze me cokollate me qumesht dhe me nje loder surprize 100 gr. 530 Lekë / cope

Kinder suprise maxi,embelsire e vecante ne forme veze me cokollate me qumesht dhe me nje... më shumë

Terravita,cokollate me qumesht ne forme lepuri 70 gr.

Terravita,cokollate me qumesht ne forme lepuri 70 gr. 170 Lekë / cope

Terravita,cokollate me qumesht ne forme lepuri 70 gr.

Lion peanut,cokollate me kikirik 40 gr.

Lion peanut,cokollate me kikirik 40 gr. 45 Lekë / cope

Lion peanut,cokollate me kikirik 40 gr.

Bounty 4 x 2 pack,arre kokosi e fresket dhe e bute e mbuluar me nje trashesi cokollate me qumesht 228 gr.

Bounty 4 x 2 pack,arre kokosi e fresket dhe e bute e mbuluar me nje trashesi cokollate me qumesht 228 gr. 180 Lekë / pako

Bounty 4 x 2 pack,arre kokosi e fresket dhe e bute e mbuluar me nje trashesi cokollate me qumesh... më shumë

Snickers 4 pack,cokollate me qumesht,karamel ne qender & lajthi te pjekura 200 gr.

Snickers 4 pack,cokollate me qumesht,karamel ne qender & lajthi te pjekura 200 gr. 180 Lekë / cope

Snickers 4 pack,cokollate me qumesht,karamel ne qender & lajthi te pjekura 200 gr.

Insifa gold chocolate ,1 L.

Insifa gold chocolate ,1 L. 520 Lekë / cope

Insifa gold chocolate ,1 L.

Insifa miss cokollata ,403 gr.

Insifa miss cokollata ,403 gr. 190 Lekë / cope

Insifa miss cokollata ,403 gr.

Kinder Suprize T1 36,20 gr.

Kinder Suprize T1 36,20 gr. 100 Lekë / cope

Kinder Suprize T1 36,20 gr.

Kinder Chocolate ,12 copë,150 gr.

Kinder Chocolate ,12 copë,150 gr. 200 Lekë / Copë

Kinder chocolate ,12 cope,150 gr.

Kinder Joy T 72,kinder me surpriza per femije 20 gr.

Kinder Joy T 72,kinder me surpriza per femije 20 gr. 125 Lekë / Copë

Kinder Joy T 72,kinder me surpriza per femije 20 gr.

Kinder Milch-Schnitte, çokollatë kek me qumësht  dhe mjalt, 28 gr.

Kinder Milch-Schnitte, çokollatë kek me qumësht dhe mjalt, 28 gr. 55 Lekë / Copë

Kinder Milch-Schnitte, çokollatë kek me qumësht dhe mjalt, 28 gr.

Ion Chocofreta lajthi 38gr.

Ion Chocofreta lajthi 38gr. 50 Lekë / cope

Ion Chocofreta lajthi 38gr.

Nestle After Eight Cokollate 200 gr.

Nestle After Eight Cokollate 200 gr. 230 Lekë / cope

Nestle After Eight Cokollate 200 gr.Cokollate kercitese.Perberesit : Sheqer,kakao,oriz granul,qu... më shumë

Kinder chocolate ,8 cope.

Kinder chocolate ,8 cope. 145 Lekë / Copë

Kinder chocolate ,8 cope.milk,cocoa.