Pllaka Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Ritter Sport Hazelnuts,cokollate me qumesht dhe copa lajthie 100 gr.

Ritter Sport Hazelnuts,cokollate me qumesht dhe copa lajthie 100 gr. 160 Lekë / pako

Ritter Sport Hazelnuts,cokollate me qumesht dhe copa lajthie 100 gr.

Ritter Sport Strawberry Yogurt,cokollate me qumesht dhe copa luleshtrydhe 100 gr.

Ritter Sport Strawberry Yogurt,cokollate me qumesht dhe copa luleshtrydhe 100 gr. 160 Lekë / pako

Ritter Sport Strawberry Yogurt,cokollate me qumesht dhe copa luleshtrydhe 100 gr.

Milka Collage Caramel,cokollate me krem karamel 93 gr.

Milka Collage Caramel,cokollate me krem karamel 93 gr. 125 Lekë / cope

Milka Collage Caramel,cokollate me krem karamel 93 gr.

Milka Raisins & hazelnuts,cokollate me rrush dhe lajthi 100 gr.

Milka Raisins & hazelnuts,cokollate me rrush dhe lajthi 100 gr. 125 Lekë / cope

Milka Raisins & hazelnuts,cokollate me rrush dhe lajthi 100 gr.

Milka Peanut Caramel,cokollate me krem karamel dhe kikirik 276 gr.

Milka Peanut Caramel,cokollate me krem karamel dhe kikirik 276 gr. 320 Lekë

Milka Peanut Caramel,cokollate me krem karamel dhe kikirik 276 gr.

Kinder Love heart,cokollate ne forme zemre 37 gr.

Kinder Love heart,cokollate ne forme zemre 37 gr. 100 Lekë / cope

Kinder Love heart,cokollate ne forme zemre 37 gr.

Schogetten Airy choco,cokollate 95 gr.

Schogetten Airy choco,cokollate 95 gr. 130 Lekë / cope

Schogetten Airy choco,cokollate 95 gr.

Schogetten Airy dark cherry,cokollate e zeze me shije qershie 95 gr.

Schogetten Airy dark cherry,cokollate e zeze me shije qershie 95 gr. 130 Lekë / cope

Schogetten Airy dark cherry,cokollate e zeze me shije qershie 95 gr.

Schogetten Airy vanilla,cokollate me shije vanilje 95 gr.

Schogetten Airy vanilla,cokollate me shije vanilje 95 gr. 130 Lekë / cope

Schogetten Airy vanilla,cokollate me shije vanilje 95 gr.

Schogetten Yoghurt-Blueberry-Muesli,çokollatë 100 gr.

Schogetten Yoghurt-Blueberry-Muesli,çokollatë 100 gr. 130 Lekë / cope

Schogetten Yoghurt-Blueberry-Muesli,çokollatë 100 gr.

Milka Leo,vafer me mbushje cokollate 33.3 g.

Milka Leo,vafer me mbushje cokollate 33.3 g. 50 Lekë / cope

Milka Leo,vafer me mbushje cokollate 33.3 g.

Milka Raisins & hazelnuts,cokollate me rrush dhe lajthi 270 gr.

Milka Raisins & hazelnuts,cokollate me rrush dhe lajthi 270 gr. 320 Lekë / pako

Milka Raisins & hazelnuts,cokollate me rrush dhe lajthi 270 gr.

Milka Alpine milk,cokollate me qumesht 250 gr.

Milka Alpine milk,cokollate me qumesht 250 gr. 320 Lekë / cope

Milka Alpine milk,cokollate me qumesht 250 gr.

Nestle Crunch dark,cokollate e zeze me qumesht 100 gr.

Nestle Crunch dark,cokollate e zeze me qumesht 100 gr. 140 Lekë / cope

Nestle Crunch dark,cokollate e zeze me qumesht 100 gr.

Nestle Crunch,cokollate me qumesht 100 ge.

Nestle Crunch,cokollate me qumesht 100 ge. 140 Lekë / cope

Nestle Crunch,cokollate me qumesht 100 ge.