Tё kripura Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Croco Brezel Ring sare/salt,cibuk te kripura 200 gr.

Croco Brezel Ring sare/salt,cibuk te kripura 200 gr. 70 Lekë / pako

Croco Brezel Ring sare/salt,cibuk te kripura 200 gr.

Croco Crackers Pizza,biskota te kripura me shije pice 150 gr.

Croco Crackers Pizza,biskota te kripura me shije pice 150 gr. 65 Lekë / pako

Croco Crackers Pizza,biskota te kripura me shije pice 150 gr.

Pellito kikirik me rigon ,110 gr.

Pellito kikirik me rigon ,110 gr. 120 Lekë / cope

Pellito kikirik me rigon ,110 gr.

Pellito kikirike me mjalte e mustard, 110 gr.

Pellito kikirike me mjalte e mustard, 110 gr. 120 Lekë / cope

Pellito kikirike me mjalte e mustard, 110 gr.

Palma kikirik te pjekur me kripe,i presuar,140 gr.

Palma kikirik te pjekur me kripe,i presuar,140 gr. 100 Lekë / cope

Palma kikirik te pjekur me kripe,i presuar,140 gr.

Clipsy cheese ,32 gr.

Clipsy cheese ,32 gr. 20 Lekë / cope

Clipsy cheese ,32 gr.

Pellito Kikirik Balsamic 110 gr.

Pellito Kikirik Balsamic 110 gr. 120 Lekë / cope

Pellito Kikirik Balsamic 110 gr.

Krik krak kikirik i presuar ,140 gr.

Krik krak kikirik i presuar ,140 gr. 70 Lekë / cope

Krik krak kikirik i presuar ,140 gr.

Peyman Fara Kungulli 110 gr.

Peyman Fara Kungulli 110 gr. 260 Lekë / pako

Peyman Fara Kungulli 110 gr.

Bake rrolls sour cream & onion,buke e thate me salce kosi dhe shije qepe 80 gr.

Bake rrolls sour cream & onion,buke e thate me salce kosi dhe shije qepe 80 gr. 60 Lekë / Copë

Bake rrolls sour cream & onion,buke e thate me salce kosi dhe shije qepe 80 gr.

Croco cibuk mini 80 gr.

Croco cibuk mini 80 gr. 35 Lekë / cope

Croco cibuk mini 80 gr.

Croco cibuk shkopinj me susam ,40 gr.

Croco cibuk shkopinj me susam ,40 gr. 19 Lekë / Copë

Croco cibuk shkopinj me susam ,40 gr.

Croco crackers susan,biskota me fara 100 gr.

Croco crackers susan,biskota me fara 100 gr. 50 Lekë / Copë

Croco crackers susan,biskota me fara 100 gr.

Croco brezel susan sesame,cibuk ne forme nyje me susam 80 gr.

Croco brezel susan sesame,cibuk ne forme nyje me susam 80 gr. 39 Lekë / Copë

Croco brezel susan sesame,cibuk ne forme nyje me susam 80 gr.

Croco,shkopinj cibuk me kripe ne kuti 100 gr.

Croco,shkopinj cibuk me kripe ne kuti 100 gr. 70 Lekë / Copë

Croco,shkopinj cibuk me kripe ne kuti 100 gr.