Patatina Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Benlian Rice Snacks Pesto,snack orizi me pesto dhe vaj ulliri 50 gr.

Benlian Rice Snacks Pesto,snack orizi me pesto dhe vaj ulliri 50 gr. 75 Lekë / cope

Benlian Rice Snacks Pesto,snack orizi me pesto dhe vaj ulliri 50 gr.

Doritos Nacho,patatina me djathe 100 gr.

Doritos Nacho,patatina me djathe 100 gr. 100 Lekë / pako

Doritos Nacho,patatina me djathe 100 gr.

Replay Chips Cheese,patatina me djathe 90 gr.

Replay Chips Cheese,patatina me djathe 90 gr. 85 Lekë / pako

Replay Chips Cheese,patatina me djathe 90 gr.

Despar Patatine gusto classico gustose e croccanti,patatina klasike 180 gr.

Despar Patatine gusto classico gustose e croccanti,patatina klasike 180 gr. 80 Lekë / pako

Despar Patatine gusto classico gustose e croccanti,patatina klasike 180 gr.

Replay Riketsap,patatina me ketchap 32 gr.

Replay Riketsap,patatina me ketchap 32 gr. 20 Lekë / pako

Replay Riketsap,patatina me ketchap 32 gr.

Replay Ripitos,patatina me shije pice 80 gr.

Replay Ripitos,patatina me shije pice 80 gr. 50 Lekë / pako

Replay Ripitos,patatina me shije pice 80 gr.

Replay Richiz,patatina me djathe 80 gr.

Replay Richiz,patatina me djathe 80 gr. 50 Lekë / pako

Replay Richiz,patatina me djathe 80 gr.

Pringles Tortilla,patatina origjinale 165 gr.

Pringles Tortilla,patatina origjinale 165 gr. 290 Lekë / pako

Pringles Tortilla,patatina origjinale 165 gr.

Chipsy Rebrasti Chili,patatina me spec djeges 150 gr.

Chipsy Rebrasti Chili,patatina me spec djeges 150 gr. 160 Lekë / pako

Chipsy Rebrasti Chili,patatina me spec djeges 150 gr.

Chipsy Classic,patatina me kripe 150 gr.

Chipsy Classic,patatina me kripe 150 gr. 150 Lekë / pako

Chipsy Classic,patatina me kripe 150 gr.

Replay Chips Oregano,patatina me rigon 80 gr.

Replay Chips Oregano,patatina me rigon 80 gr. 65 Lekë / pako

Replay Chips Oregano,patatina me rigon 80 gr.

Replay Chips Oregano,patatina me rigon 40 gr.

Replay Chips Oregano,patatina me rigon 40 gr. 39 Lekë / pako

Replay Chips Oregano,patatina me rigon 40 gr.

Pringles Cheesy Cheese,patatina me djathe 165 gr.

Pringles Cheesy Cheese,patatina me djathe 165 gr. 290 Lekë / cope

Pringles Cheesy Cheese,patatina me djathe 165 gr.

Pringles Texas BBQ Sauce,patatina me spec 165 gr.

Pringles Texas BBQ Sauce,patatina me spec 165 gr. 290 Lekë / pako

Pringles Texas BBQ Sauce,patatina me spec 165 gr.

Clipsy Stix Ketchup,patatina me shije ketcapi 32 gr.

Clipsy Stix Ketchup,patatina me shije ketcapi 32 gr. 20 Lekë / pako

Clipsy Stix Ketchup,patatina me shije ketcapi 32 gr.