Patatina Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Chips Master,patatina me kos dhe shije erezash 100 gr.

Chips Master,patatina me kos dhe shije erezash 100 gr. 80 Lekë / pako

Chips Master,patatina me kos dhe shije erezash 100 gr.

Patos Patatos Crinkle Ketchup,patatina me shije ketchap 95 gr.

Patos Patatos Crinkle Ketchup,patatina me shije ketchap 95 gr. 90 Lekë / pako

Patos Patatos Crinkle Ketchup,patatina me shije ketchap 95 gr.

Snack Pata Patatina Grigliata,patatina 300 gr.

Snack Pata Patatina Grigliata,patatina 300 gr. 200 Lekë / pako

Snack Pata Patatina Grigliata,patatina 300 gr. Senza Glutine.

Pringles Tortilola sour cream fiesta,patina me salce kosi dhe shije qepe 160 gr.

Pringles Tortilola sour cream fiesta,patina me salce kosi dhe shije qepe 160 gr. 290 Lekë / pako

Pringles Tortilola sour cream fiesta,patina me salce kosi dhe shije qepe 160 gr.

Chipsy Rebrasti Salt,patatina me kripe 80 gr.

Chipsy Rebrasti Salt,patatina me kripe 80 gr. 80 Lekë / pako

Chipsy Rebrasti Salt,patatina me kripe 80 gr.

Chipsy Rebrasti Tzatziki Sir,patatina me shije te sallates greke tzatziki 40 gr.

Chipsy Rebrasti Tzatziki Sir,patatina me shije te sallates greke tzatziki 40 gr. 39 Lekë / pako

Chipsy Rebrasti Tzatziki Sir,patatina me shije te sallates greke tzatziki 40 gr.

Pringles Tortilla fiery chili,tortilla pikante 160 gr.

Pringles Tortilla fiery chili,tortilla pikante 160 gr. 290 Lekë / pako

Pringles Tortilla fiery chili,tortilla pikante 160 gr.

Pringles Tortilla el nacho cheese,tortilla me djathe 160 gr.

Pringles Tortilla el nacho cheese,tortilla me djathe 160 gr. 290 Lekë / pako

Pringles Tortilla el nacho cheese,tortilla me djathe 160 gr.

Benlian Rice Snacks Tomato,snack misri me shije domate 50 gr.

Benlian Rice Snacks Tomato,snack misri me shije domate 50 gr. 70 Lekë / cope

Benlian Rice Snacks Tomato,snack misri me shije domate 50 gr.

Benlian Corn Snacks Sweet Chili,snack misri me spec djeges 50 gr.

Benlian Corn Snacks Sweet Chili,snack misri me spec djeges 50 gr. 65 Lekë / cope

Benlian Corn Snacks Sweet Chili,snack misri me spec djeges 50 gr.

Benlian Corn Snacks Pizza,snack misri me shije pice 50 gr.

Benlian Corn Snacks Pizza,snack misri me shije pice 50 gr. 65 Lekë / cope

Benlian Corn Snacks Pizza,snack misri me shije pice 50 gr.

Benlian Rice Snacks Pesto,snack orizi me pesto dhe vaj ulliri 50 gr.

Benlian Rice Snacks Pesto,snack orizi me pesto dhe vaj ulliri 50 gr. 70 Lekë / cope

Benlian Rice Snacks Pesto,snack orizi me pesto dhe vaj ulliri 50 gr.

Benlian Corn Snack cheese,snack misri me shije djathi 50 gr.

Benlian Corn Snack cheese,snack misri me shije djathi 50 gr. 65 Lekë / cope

Benlian Corn Snack cheese,snack misri me shije djathi 50 gr.

Replay Chips Cheese,patatina me djathe 90 gr.

Replay Chips Cheese,patatina me djathe 90 gr. 85 Lekë / pako

Replay Chips Cheese,patatina me djathe 90 gr.

Replay Ripitos,patatina me shije pice 80 gr.

Replay Ripitos,patatina me shije pice 80 gr. 50 Lekë / pako

Replay Ripitos,patatina me shije pice 80 gr.