Pica dhe pure Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Appetissimo,baze pice gjysem te gatuara 1 x 160 gr.

Appetissimo,baze pice gjysem te gatuara 1 x 160 gr. 60 Lekë / cope

Appetissimo,baze pice gjysem te gatuara 1 x 160 gr.

Appetissimo,baze pice gjysem te gatuara 2 x 160 gr.

Appetissimo,baze pice gjysem te gatuara 2 x 160 gr. 100 Lekë / pako

Appetissimo,baze pice gjysem te gatuara 2 x 160 gr.

Yumis pure patate ,4 porcione,120 gr.

Yumis pure patate ,4 porcione,120 gr. 79 Lekë / cope

Yumis pure patate ,4 porcione,120 gr.

Kraco pure patate,240 gr.

Kraco pure patate,240 gr. 140 Lekë / cope

Kraco pure patate,240 gr,12 porcione,3 bustina.

Kartoffel Puree 3x4 porcione 330gr.

Kartoffel Puree 3x4 porcione 330gr. 164 Lekë / Copë

Kartoffel Puree 3x4 porcione 330gr.