Makarona dhe rizoto Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Rummo bucatini, makarona nr.6,  500 gr.

Rummo bucatini, makarona nr.6, 500 gr. 190 Lekë / pako

Rummo bucatini, makarona nr.6, 500 gr.

Star saikebon yakisoba verdure 93 gr.

Star saikebon yakisoba verdure 93 gr. 190 Lekë / cope

Star saikebon yakisoba verdure 93 gr.

Divella rosmarino 70 , 500 gr.

Divella rosmarino 70 , 500 gr. 75 Lekë / pako

Divella rosmarino 70 , 500 gr.

Despar Pappardelle all'Uovo,makarona 250 gr.

Despar Pappardelle all'Uovo,makarona 250 gr. 125 Lekë / pako

Despar Pappardelle all'Uovo,makarona 250 gr.

Divella Chifferini Lisci Nr.48,makarona 500 gr.

Divella Chifferini Lisci Nr.48,makarona 500 gr. 75 Lekë / pako

Divella Chifferini Lisci Nr.48,makarona 500 gr.

Barilla Vermicelli Nr.8,makarona 500 gr.

Barilla Vermicelli Nr.8,makarona 500 gr. 100 Lekë / pako

Barilla Vermicelli Nr.8,makarona 500 gr.

Scotti  Risotto  Porcino ,210 gr.

Scotti Risotto Porcino ,210 gr. 170 Lekë / cope

Scotti Risotto Porcino ,210 gr.

Divella cannelloni Nr.84,pasta 250 gr.

Divella cannelloni Nr.84,pasta 250 gr. 114 Lekë / cope

Divella cannelloni Nr.84,pasta 250 gr.

Star cremoso gamberetti ,175 gr.

Star cremoso gamberetti ,175 gr. 160 Lekë / Copë

Star cremoso gamberetti ,175 gr.rizoto per 2 persona.

Star Cremoso Milanese,rizoto milaneze 175 g.

Star Cremoso Milanese,rizoto milaneze 175 g. 150 Lekë / pako

Star Cremoso Milanese,rizoto milaneze 175 g.