Lёng limoni Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Aneos,leng limoni 360 ml.

Aneos,leng limoni 360 ml. 50 Lekë / cope

Aneos,leng limoni 360 ml. Produkt Grek.

Limmi Succo di limone,leng limoni 200 ml.

Limmi Succo di limone,leng limoni 200 ml. 180 Lekë / cope

Limmi Succo di limone,leng limoni 200 ml.\ Produkt Italian.

Limonaia,leng limoni 200 ml.

Limonaia,leng limoni 200 ml. 129 Lekë / cope

Limonaia,leng limoni 200 ml.

Spar Leng Limoni 125 ml.

Spar Leng Limoni 125 ml. 134 Lekë / cope

Spar Leng Limoni 125 ml.

Polenghi succo di limone,lëng limoni  1L

Polenghi succo di limone,lëng limoni 1L 360 Lekë / copë

Polenghi succo di limone,lëng limoni 1L

Sejega Lëng Limoni, 1L.

Sejega Lëng Limoni, 1L. 54 Lekë / Copë

Sejega Lëng Limoni, 1L.Për gjellë dhe sallatë .