Uthull Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Sejega,uthull e bardhe per gjelle dhe sallate 1 L.

Sejega,uthull e bardhe per gjelle dhe sallate 1 L. 54 Lekë / cope

Sejega,uthull e bardhe per gjelle dhe sallate 1 L.

Minerva Balsamic Vinegar Greek Wine,uthull balsamike 500 ml.

Minerva Balsamic Vinegar Greek Wine,uthull balsamike 500 ml. 445 Lekë / cope

Minerva Balsamic Vinegar Greek Wine,uthull balsamike 500 ml.

Despar Aceto di vino rosso,uthull e kuqe vere 1 L.

Despar Aceto di vino rosso,uthull e kuqe vere 1 L. 170 Lekë / cope

Despar Aceto di vino rosso,uthull e kuqe vere 1 L.

Ponti glassa gastronomica,aceto balsamike 500 gr.

Ponti glassa gastronomica,aceto balsamike 500 gr. 500 Lekë / cope

Ponti glassa gastronomica,aceto balsamike 500 gr.

O Sole Napule Glassa di Aceto Balsamike 250 ml.

O Sole Napule Glassa di Aceto Balsamike 250 ml. 410 Lekë / cope

O Sole Napule Glassa di Aceto Balsamike 250 ml.

Ponti Aceto Balsamile Vignola,uthull balsamike 500 ml.

Ponti Aceto Balsamile Vignola,uthull balsamike 500 ml. 230 Lekë / cope

Ponti Aceto Balsamile Vignola,uthull balsamike 500 ml.

o Sole e Napule,uthull e bardhe 1 L Pet.

o Sole e Napule,uthull e bardhe 1 L Pet. 165 Lekë / cope

o Sole e Napule,uthull e bardhe 1 L Pet.

L'Aretino aceto di vino rosso ,1 L.

L'Aretino aceto di vino rosso ,1 L. 139 Lekë / Copë

L'Aretino aceto di vino rosso ,1 L.100% italiano.ne shishe plastike.

Top uthull molle ,250 ml.

Top uthull molle ,250 ml. 310 Lekë / Copë

Top uthull molle ,250 ml.

Top uthull vere,350 ml.

Top uthull vere,350 ml. 120 Lekë / Copë

Top uthull vere,350 ml.

O Sole E napule aceto balsamico di modena IGP,aceto balsamike 500 ml.

O Sole E napule aceto balsamico di modena IGP,aceto balsamike 500 ml. 330 Lekë / Copë

O Sole E napule aceto balsamico di modena IGP,aceto balsamike 500 ml.

O Sole e Napule uthull e bardhe 1L.

O Sole e Napule uthull e bardhe 1L. 165 Lekë / Copë

O Sole e Napule uthull e bardhe 1L.

O Sole e Napule,uthull molle 500 ml.

O Sole e Napule,uthull molle 500 ml. 180 Lekë / Copë

O Sole e Napule,uthull molle 500 ml.

Ponti Uthull Molle,500ml.

Ponti Uthull Molle,500ml. 230 Lekë / Copë

Ponti Uthull Molle,500ml.Acidita 5 %.

De nigris Uthull e kuqe 1L.

De nigris Uthull e kuqe 1L. 215 Lekë / Copë

De nigris Uthull e kuqe 1L.Aceto di vino Rosso .