Vaj ulliri Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Olitalia extra virgin olive oil 750 ml +Pesto 90 gr.

Olitalia extra virgin olive oil 750 ml +Pesto 90 gr. 800 Lekë / cope

Olitalia extra virgin olive oil 750 ml +Pesto. Vaj ulliri ekstra i virgjer + salaca pesto

Despar Vital olio di semi di lini,vaj lini bio 250 ml.

Despar Vital olio di semi di lini,vaj lini bio 250 ml. 380 Lekë / cope

Despar Vital olio di semi di lini,vaj lini bio 250 ml.

Plasmon Olio extra vergine,vaj ulliri per femije 250 ml.

Plasmon Olio extra vergine,vaj ulliri per femije 250 ml. 790 Lekë / cope

Plasmon Olio extra vergine,vaj ulliri per femije 250 ml.

Dhermiu,vaj ulliri per sallate shishe plastike 1 L.

Dhermiu,vaj ulliri per sallate shishe plastike 1 L. 440 Lekë / cope

Dhermiu,vaj ulliri per sallate shishe plastike 1 L.

Borsh vaj ulliri extra i virgjer ,1 L.

Borsh vaj ulliri extra i virgjer ,1 L. 700 Lekë / cope

Borsh vaj ulliri extra i virgjer ,1 L.

Nikh vaj ulliri ,1L.

Nikh vaj ulliri ,1L. 630 Lekë / Copë

Nikh vaj ulliri ,1L.per sallate ,gatim,dhe tiganisje.

Dhermiu vaj ulliri 0.5l

Dhermiu vaj ulliri 0.5l 240 Lekë / cope

Dhermiu vaj ulliri 0.5l paktim plastik

Dhermiu vaj ulliri i virgjër 1 l

Dhermiu vaj ulliri i virgjër 1 l 689 Lekë / Copë

Dhermiu vaj ulliri i virgjër 1 l

Dhermiu vaj ulliri ekstra i virgjër 1 L.

Dhermiu vaj ulliri ekstra i virgjër 1 L. 805 Lekë / Copë

Dhermiu vaj ulliri ekstra i virgjër 1 L paketim qelq

Vaj Alor 1 L

Vaj Alor 1 L 330 Lekë / Copë

Vaj Alor 1 L

Dhermiu,vaj ulliri plastik 1 L.

Dhermiu,vaj ulliri plastik 1 L. 460 Lekë / Copë

Dhermiu,vaj ulliri plastik 1 L.

Dhërmiu Vaj Plastik 0.5L.

Dhërmiu Vaj Plastik 0.5L. 240 Lekë / Copë

Dhërmiu Vaj Plastik 0.5L.Për ruajtjen e cilësise dhe vlerave ushqyese ruhet në ambjent të freskë... më shumë

Dhermiu,vaj alor plastik 0.5 L.

Dhermiu,vaj alor plastik 0.5 L. 169 Lekë / Copë

Dhermiu,vaj alor plastik 0.5 L. Vaj i përzier prodhuar dhe ambalazhuar nga Dhërmiu Olive Oi... më shumë

Borsh,vaj ulliri për sallatë mix 0.48 L.

Borsh,vaj ulliri për sallatë mix 0.48 L. 185 Lekë / Copë

Borsh,vaj ulliri për sallatë mix 0.48 L.

Borsh Vaj Ulliri Natyral Bott per Sallate 1L.

Borsh Vaj Ulliri Natyral Bott per Sallate 1L. 530 Lekë / Copë

Borsh Vaj Ulliri Natyral Sallate 1L.