Erёza Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Kotanyi,kanelle e bluar e thate 45 gr.

Kotanyi,kanelle e bluar e thate 45 gr. 210 Lekë / cope

Kotanyi,kanelle e bluar e thate 45 gr.

Shapur,zafferano 0.08 gr.

Shapur,zafferano 0.08 gr. 80 Lekë / pako

Shapur,zafferano 0.08 gr.

Kotanyi,hudher pluhur e thate 70 gr.

Kotanyi,hudher pluhur e thate 70 gr. 260 Lekë / cope

Kotanyi,hudher pluhur e thate 70 gr.

Kotanyi,perzirje erezash hudher & piper 70 gr.

Kotanyi,perzirje erezash hudher & piper 70 gr. 320 Lekë / cope

Kotanyi,perzirje erezash hudher & piper 70 gr.

Kotanyi,perzierje erezash me pluhur speci djeges 50 gr.

Kotanyi,perzierje erezash me pluhur speci djeges 50 gr. 210 Lekë / cope

Kotanyi,perzierje erezash me pluhur speci djeges 50 gr.

Kotanyi,rozmarine e copetuar dhe e thare 24 gr.

Kotanyi,rozmarine e copetuar dhe e thare 24 gr. 110 Lekë / cope

Kotanyi,rozmarine e copetuar dhe e thare 24 gr.

Kotanyi,hudher pluhur e thate qese 28 gr.

Kotanyi,hudher pluhur e thate qese 28 gr. 120 Lekë / cope

Kotanyi,hudher pluhur e thate qese 28 gr.

Kotanyi,rigon i thare i bluar 8 gr.

Kotanyi,rigon i thare i bluar 8 gr. 110 Lekë / cope

Kotanyi,rigon i thare i bluar 8 gr.

Kotanyi,ereza me kripe per pule te pjekur 40 gr.

Kotanyi,ereza me kripe per pule te pjekur 40 gr. 110 Lekë / cope

Kotanyi,ereza me kripe per pule te pjekur 40 gr.

Kotanyi,shafran 0.12 g.

Kotanyi,shafran 0.12 g. 260 Lekë / cope

Kotanyi,shafran 0.12 g.

Kotanyi,piper i zi i bluar qese 24 gr.

Kotanyi,piper i zi i bluar qese 24 gr. 150 Lekë / cope

Kotanyi,piper i zi i bluar qese 24 gr.

Kotanyi,piper mix shumengjyrash me mulli 35 gr.

Kotanyi,piper mix shumengjyrash me mulli 35 gr. 320 Lekë / cope

Kotanyi,piper mix shumengjyrash me mulli 35 gr.

Kotanyi,xhinxher i bluar dhe i thate 38 gr.

Kotanyi,xhinxher i bluar dhe i thate 38 gr. 210 Lekë / cope

Kotanyi,xhinxher i bluar dhe i thate 38 gr.

Kotanyi,piper i zi i bluar dhe i thate 50 gr.

Kotanyi,piper i zi i bluar dhe i thate 50 gr. 320 Lekë / cope

Kotanyi,piper i zi i bluar dhe i thate 50 gr.

Kotanyi Peperoncini,speca djeges 15 gr.

Kotanyi Peperoncini,speca djeges 15 gr. 210 Lekë / cope

Kotanyi Peperoncini,speca djeges 15 gr.