Kripё Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Kotanyi Himalajska sol,kripe himalaje 88 gr.

Kotanyi Himalajska sol,kripe himalaje 88 gr. 300 Lekë / cope

Kotanyi Himalajska sol,kripe himalaje 88 gr.

Himalaya kripe guri rose ,500 gr.

Himalaya kripe guri rose ,500 gr. 210 Lekë / cope

Himalaya kripe guri rose ,500 gr. 100% natural pruduct bio

Rosa Kripore 400 gr.

Rosa Kripore 400 gr. 75 Lekë / cope

Rosa Kripore 400 gr.

Kripe Alexandria e zeze 500 gr.

Kripe Alexandria e zeze 500 gr. 20 Lekë / cope

Kripe Alexandria e zeze 500 gr.

Kripe Alexandria e imet 500 gr.

Kripe Alexandria e imet 500 gr. 20 Lekë / cope

Kripe Alexandria e imet 500 gr.

Rosa White,kripe deti 1 kg.

Rosa White,kripe deti 1 kg. 70 Lekë / cope

Rosa White,kripe deti 1 kg.

Rosa Kripë tavoline dhe gatimi 500 gr.

Rosa Kripë tavoline dhe gatimi 500 gr. 85 Lekë / Copë

Rosa Kripë tavoline dhe gatimi 500 gr.

Sosalt kripë deti e jodizuar ,500gr.

Sosalt kripë deti e jodizuar ,500gr. 130 Lekë / Copë

Sosalt kripë deti e jodizuar ,500gr.Sea Salt.

Sosalt kripë deti e jodizuar ,250gr.

Sosalt kripë deti e jodizuar ,250gr. 110 Lekë / Copë

Sosalt kripë deti e jodizuar ,250gr.Sea Salt iodato.

Sosalt kripë deti e imët, 1kg.

Sosalt kripë deti e imët, 1kg. 75 Lekë / Copë

Sosalt kripë deti e imët, 1kg.Sale Marino iodato.

NIKH kripë deti e jodizuar 500gr.

NIKH kripë deti e jodizuar 500gr. 20 Lekë / Copë

NIKH kripë deti e jodizuar 500gr.

Rosa Kripë tavoline dhe gatimi 250 gr.

Rosa Kripë tavoline dhe gatimi 250 gr. 64 Lekë / Copë

Rosa Kripë tavoline dhe gatimi 250 gr.

Marina,kripë deti e jodizuar 500 gr.

Marina,kripë deti e jodizuar 500 gr. 20 Lekë / Copë

Marina,kripë deti e jodizuar 500 gr.

Rosa Black, kripë deti e jodizuar 1 Kg.

Rosa Black, kripë deti e jodizuar 1 Kg. 60 Lekë / Copë

Rosa Black Fine Superior Sea Salt, kripë deti e jodizuar 1 Kg.

Rosa Black, kripë deti e jodizuar 0.5 Kg

Rosa Black, kripë deti e jodizuar 0.5 Kg 60 Lekë / Copë 30 Lekë / Copë

Rosa Black Fine Superior Sea Salt, kripë deti e jodizuar 0.5 Kg