Pançetë Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Brugnolo Bacon,pancete e tymosur me feta 80 gr.

Brugnolo Bacon,pancete e tymosur me feta 80 gr. 200 Lekë / pako

Brugnolo Bacon,pancete e tymosur me feta 80 gr.

Segata Classici,pancete kubike e tymosur 100 gr.

Segata Classici,pancete kubike e tymosur 100 gr. 200 Lekë / pako

Segata Classici,pancete kubike e tymosur 100 gr.

Segata Classici,pancete e embel kubike 100 gr.

Segata Classici,pancete e embel kubike 100 gr. 200 Lekë / pako

Segata Classici,pancete e embel kubike 100 gr.

Despar cubetti di pancetta affumicata,pancete e tymosur ne kuba 2 x 70 gr.

Despar cubetti di pancetta affumicata,pancete e tymosur ne kuba 2 x 70 gr. 219 Lekë / cope

Despar cubetti di pancetta affumicata,pancete e tymosur ne kuba 2 x 70 gr.

Despar cubetti di pancetta dolce,pancete e embel ne kuba 2 x 70 gr.

Despar cubetti di pancetta dolce,pancete e embel ne kuba 2 x 70 gr. 219 Lekë / cope

Despar cubetti di pancetta dolce,pancete e embel ne kuba 2 x 70 gr.

Speck Coati,speck i stazhonuar 300 gr.

Speck Coati,speck i stazhonuar 300 gr. 429 Lekë / 300 gr

Speck Coati,speck i stazhonuar 300 gr. Prodhuar me erëza dhe bimë aromatike t malit... më shumë

Fix Pro Pancete Beikon me pako.

Fix Pro Pancete Beikon me pako. 196 Lekë / pako

Fix Pro Pancete Beikon 240 gr.Pancete derri e zgjedhur.(çmimi është në bazë të peshës, e cila nd... më shumë