Salca tё gatshme Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Barilla Zucchine,salce me kunguj & patellxhana 400 gr.

Barilla Zucchine,salce me kunguj & patellxhana 400 gr. 280 Lekë / cope

Barilla Zucchine,salce me kunguj & patellxhana 400 gr.

Top Food Salsa al Tartufo 520 gr.

Top Food Salsa al Tartufo 520 gr. 1,400 Lekë / cope

Top Food Salsa al Tartufo 520 gr.

Sidnej,ajvar 550 gr.

Sidnej,ajvar 550 gr. 240 Lekë / cope

Sidnej,ajvar 550 gr.

Tamek Biber Salcasi,salce e embel 540 gr.

Tamek Biber Salcasi,salce e embel 540 gr. 450 Lekë / cope

Tamek Biber Salcasi,salce e embel 540 gr.

Tamek Domates Salcasi,salce domate pure 360 gr.

Tamek Domates Salcasi,salce domate pure 360 gr. 200 Lekë / cope

Tamek Domates Salcasi,salce domate pure 360 gr.

Tamek Domates Salcasi,salce domate 700 gr.

Tamek Domates Salcasi,salce domate 700 gr. 290 Lekë / cope

Tamek Domates Salcasi,salce domate 700 gr.

Tamek Aci Bbiber Salcasi,salce speci pikante 540 gr.

Tamek Aci Bbiber Salcasi,salce speci pikante 540 gr. 450 Lekë / cope

Tamek Aci Bbiber Salcasi,salce speci pikante 540 gr.

Star Polpabella,pulpe domate me leng domate 400 gr.

Star Polpabella,pulpe domate me leng domate 400 gr. 100 Lekë / cope

Star Polpabella,pulpe domate me leng domate 400 gr.

Ortolina Polpa,domate copa e grire 2 + 1 FALAS.

Ortolina Polpa,domate copa e grire 2 + 1 FALAS. 240 Lekë / pako

Ortolina Polpa,domate copa e grire 2 + 1 FALAS.

Gallina Blanca  sopa de pollo  con  fideos  finos,71 gr.

Gallina Blanca sopa de pollo con fideos finos,71 gr. 60 Lekë / cope

Gallina Blanca sopa de pollo con fideos finos,71 gr.

Agnesi Passione Sugo All'Arrabbiata,salce e pergatitur arrabiata 280 gr.

Agnesi Passione Sugo All'Arrabbiata,salce e pergatitur arrabiata 280 gr. 140 Lekë / cope

Agnesi Passione Sugo All'Arrabbiata,salce e pergatitur arrabiata 280 gr. Produkt Italian.... më shumë

Barilla Olive con olio extravergine di olivia,salcë domate me ullinj dhe vaj ulliri ekstra të virgjër 400 gr.

Barilla Olive con olio extravergine di olivia,salcë domate me ullinj dhe vaj ulliri ekstra të virgjër 400 gr. 280 Lekë / cope

Barilla Olive con olio extravergine di olivia,salcë domate me ullinj dhe vaj ulliri ekstra të vi... më shumë

Koral Agro Ajvar djeges 680 gr.

Koral Agro Ajvar djeges 680 gr. 200 Lekë / cope

Koral Agro Ajvar djeges 680 gr.

Tigullio Olive e mandorle ,190 gr.

Tigullio Olive e mandorle ,190 gr. 249 Lekë / cope

Tigullio Olive e mandorle ,190 gr.

Tigullio granpesto alla genovese cremoso,190 gr.

Tigullio granpesto alla genovese cremoso,190 gr. 249 Lekë / cope

Tigullio granpesto alla genovese cremoso,190 gr.