Bukё Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Despar Pane al grano duro a fette,buke tosti 400 gr.

Despar Pane al grano duro a fette,buke tosti 400 gr. 99 Lekë / cope

Despar Pane al grano duro a fette,buke tosti 400 gr.

Despar Pan Carre,buke tosti 20 feta 330 gr.

Despar Pan Carre,buke tosti 20 feta 330 gr. 90 Lekë / pako

Despar Pan Carre,buke tosti 20 feta 330 gr.

Orva Pan Carre,buke e tipit ''0'' me vaj luledielli 330 gr.

Orva Pan Carre,buke e tipit ''0'' me vaj luledielli 330 gr. 100 Lekë / cope

Orva Pan Carre,buke e tipit ''0'' me vaj luledielli 330 gr.

Orva Sandwich Amerikan,buke e tipit ''0''me vaj luledielli 500 gr.

Orva Sandwich Amerikan,buke e tipit ''0''me vaj luledielli 500 gr. 160 Lekë / cope 50 Lekë / cope

Orva Sandwich Amerikan,buke e tipit ''0''me vaj luledielli 500 gr.

Orva Sandwich Amerikan pane integral,buke e tipit integral me vaj luledielli 500 gr.

Orva Sandwich Amerikan pane integral,buke e tipit integral me vaj luledielli 500 gr. 180 Lekë / cope 50 Lekë / cope

Orva Sandwich Amerikan pane integral,buke e tipit integral me vaj luledielli 500 gr.

Orva pane bauletto bianco,buke e bardhe me vaj ulliri 400 gr.

Orva pane bauletto bianco,buke e bardhe me vaj ulliri 400 gr. 145 Lekë / cope

Orva pane bauletto bianco,buke e bardhe me vaj ulliri 400 gr.

Orva pane bauletto integrale,buke integrale me vaj luledielli 400 gr.

Orva pane bauletto integrale,buke integrale me vaj luledielli 400 gr. 160 Lekë / cope

Orva pane bauletto integrale,buke integrale me vaj luledielli 400 gr. Fonte di fi... më shumë

Orva pane bauletto grano duro,buke me miell gruri te forte dhe vaj ulliri 400 gr.

Orva pane bauletto grano duro,buke me miell gruri te forte dhe vaj ulliri 400 gr. 160 Lekë / cope

Orva pane bauletto grano duro,buke me miell gruri te forte dhe vaj ulliri 400 gr.

Mulino Bianco Pan Carre Integrale,buke e bardhe me 16 feta 315 g.

Mulino Bianco Pan Carre Integrale,buke e bardhe me 16 feta 315 g. 145 Lekë / cope

Mulino Bianco Pan Carre Integrale,buke e bardhe me 16 feta 315 g.

Colussi Pancarre 20 feta 330 gr.

Colussi Pancarre 20 feta 330 gr. 110 Lekë / cope

Colussi Pancarre 20 feta 330 gr.

Mullino Bianco Bpan Bauleto Integrale,buke e zeze 400 gr.

Mullino Bianco Bpan Bauleto Integrale,buke e zeze 400 gr. 150 Lekë / cope

Mullino Bianco Bpan Bauleto Integrale,buke e zeze 400 gr.

Mullino Bianco Pan Carre,buke tosti 16 feta 285 gr.

Mullino Bianco Pan Carre,buke tosti 16 feta 285 gr. 110 Lekë / cope

Mullino Bianco Pan Carre,buke tosti 16 feta 285 gr.

Mullino Bianco Pan Bauletto Bianco,buke e bardhe 400 gr.

Mullino Bianco Pan Bauletto Bianco,buke e bardhe 400 gr. 150 Lekë / cope

Mullino Bianco Pan Bauletto Bianco,buke e bardhe 400 gr.

Roberto Pane Bianco,bukë e bardhë 400 gr.

Roberto Pane Bianco,bukë e bardhë 400 gr. 145 Lekë / Copë

Roberto Pane Bianco,bukë e bardhë 400 gr.