Çaj Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Loyd caj bimor kamomili & caj i zi ne qese + 1 filxhan FALAS.

Loyd caj bimor kamomili & caj i zi ne qese + 1 filxhan FALAS. 240 Lekë / pako

Promo pack. 2 pako x 20 bustina. 64 g (30 g + 34 g) + gote falas.

Loyd caj frutash i aromatizuar dredhez & vanilje + caj me frutapylli + 1 filxhan FALAS.

Loyd caj frutash i aromatizuar dredhez & vanilje + caj me frutapylli + 1 filxhan FALAS. 240 Lekë / pako

Loyd caj frutash i aromatizuar dredhez & vanilje + caj me frutapylli + 1 filxhan FALAS... më shumë

Loyd caj frutash i aromatizuar me fik deti dhe lule kumak + boronice e kuqe me xhenxhefil + 1 filxhan FALAS.

Loyd caj frutash i aromatizuar me fik deti dhe lule kumak + boronice e kuqe me xhenxhefil + 1 filxhan FALAS. 240 Lekë / pako

Loyd caj frutash i aromatizuar me fik deti dhe lule kumak + boronice e kuqe me xhenxhefil + 1 fil... më shumë

Kraco Jeshil Jasemin,caj me bustina 20 cope.

Kraco Jeshil Jasemin,caj me bustina 20 cope. 310 Lekë / pako

Kraco Jeshil Jasemin,caj me bustina 20 cope. Kombinim delikat i lules se jaseminit me kara... më shumë

Kraco  caj Limon ,Xhinxher ,& kivi ,20 cope.

Kraco caj Limon ,Xhinxher ,& kivi ,20 cope. 310 Lekë / cope

Kraco caj Limon ,Xhinxher ,& kivi ,20 cope.

Lipton Exotic Orient,caj jeshil 20 bustina.

Lipton Exotic Orient,caj jeshil 20 bustina. 190 Lekë / pako

Lipton Exotic Orient,caj jeshil 20 bustina.

San Benedetto,caj jeshil me aloe vera 0.5 L.

San Benedetto,caj jeshil me aloe vera 0.5 L. 65 Lekë / cope

San Benedetto,caj jeshil me aloe vera 0.5 L.

San Benedeto caj me limon per femije,0.25 L.

San Benedeto caj me limon per femije,0.25 L. 80 Lekë / cope

San Benedeto caj me limon per femije,0.25 L.

San Benedetto caj me pjeshke per femije,0.25 L.

San Benedetto caj me pjeshke per femije,0.25 L. 80 Lekë / cope

San Benedetto caj me pjeshke per femije,0.25 L.

Kruger Fantasia,caj limoni me kokrriza 400 gr.

Kruger Fantasia,caj limoni me kokrriza 400 gr. 290 Lekë / cope

Kruger Fantasia,caj limoni me kokrriza 400 gr.

Santal Tea alla pesca,caj me shije pjeshke 1.5 L.

Santal Tea alla pesca,caj me shije pjeshke 1.5 L. 149 Lekë / cope

Santal Tea alla pesca,caj me shije pjeshke 1.5 L.

Lipton Caj me shije mango 330 ml.

Lipton Caj me shije mango 330 ml. 60 Lekë / cope

Lipton Caj me shije mango 330 ml.

Lipton Caj me shije boronice dhe keku 20 bustina piramidale.

Lipton Caj me shije boronice dhe keku 20 bustina piramidale. 199 Lekë / cope

Lipton Caj me shije boronice dhe keku 20 bustina piramidale. Permbajtja: caj i zi,aroma,c... më shumë

Kraco Caj Kamomili me mjalte 20 fitra.

Kraco Caj Kamomili me mjalte 20 fitra. 200 Lekë / pako

Kraco Caj Kamomili me mjalte 20 fitra.

Ekland Caj ne forme pluhuri me shije pjeshke dhe Vitamine C, 350 gr.

Ekland Caj ne forme pluhuri me shije pjeshke dhe Vitamine C, 350 gr. 180 Lekë / cope

Ekland Caj ne forme pluhuri me shije pjeshke dhe Vitamine C, 350 gr.