Kafe qё shkrihet Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Jacobs Cronat Gold,kafe e castit 200 gr.

Jacobs Cronat Gold,kafe e castit 200 gr. 900 Lekë / cope

Jacobs Cronat Gold,kafe e castit,ka shije dhe aromen e kendshme te kokrrave te kafese me cilesine... më shumë

Jacobs Monarch,kafe e castit 200 gr.

Jacobs Monarch,kafe e castit 200 gr. 1,040 Lekë / cope

Jacobs Monarch,kafe e castit me aromen me te mire dhe shijen me te pasur te perftuar prej... më shumë

Jacobs Crema Gold.kafe e tretshme 200 gr.

Jacobs Crema Gold.kafe e tretshme 200 gr. 900 Lekë / cope

Jacobs Crema Gold.kafe e tretshme 200 gr.

Jacobs Monarch,kafe e tretshme 100 gr.

Jacobs Monarch,kafe e tretshme 100 gr. 560 Lekë / cope

Jacobs Monarch,kafe e tretshme 100 gr.

Jacobs Crema Gold,kafe e tretshme 100 gr.

Jacobs Crema Gold,kafe e tretshme 100 gr. 480 Lekë / cope

Jacobs Crema Gold,kafe e tretshme 100 gr.

Jacobs Cronat Gold,kafja e castit 100 gr.

Jacobs Cronat Gold,kafja e castit 100 gr. 480 Lekë / cope

Jacobs Cronat Gold,kafja e castit,ka shije dhe aromen e kendshme te kokrrave te kafese me cilesi... më shumë

Jacobs Cronat Gold,kafe e tretshme 75 gr.

Jacobs Cronat Gold,kafe e tretshme 75 gr. 320 Lekë / pako

Jacobs Cronat Gold,kafe e tretshme 75 gr. 40 filxhane.

Nescafe Expreso freddo 100 gr.

Nescafe Expreso freddo 100 gr. 573 Lekë / cope

Nescafe Expreso freddo 100 gr.

Prince Quik,pije me kakao pluhur 14 g.

Prince Quik,pije me kakao pluhur 14 g. 20 Lekë / cope

Prince Quik,pije me kakao pluhur 14 g.

Prince Cappuccino,kafe qe shkrihet 14 g.

Prince Cappuccino,kafe qe shkrihet 14 g. 35 Lekë / cope

Prince Cappuccino,kafe qe shkrihet 14 g.

Prince Coffee & Creamer 2in1,kafe qe shkrihet 10 g.

Prince Coffee & Creamer 2in1,kafe qe shkrihet 10 g. 25 Lekë / cope

Prince Coffee & Creamer 2in1,kafe qe shkrihet 10 g.

Prince Hazzelnut 3in1,kafe qe shkrihet 18 g.

Prince Hazzelnut 3in1,kafe qe shkrihet 18 g. 25 Lekë / cope

Prince Hazzelnut 3in1,kafe qe shkrihet 18 g.

Prince Macchiato 3in1,kafe qe shkrihet 15 g.

Prince Macchiato 3in1,kafe qe shkrihet 15 g. 25 Lekë / cope

Prince Macchiato,kafe qe shkrihet 15 g.

Prince Classic 3 in 1,kafe qe shkrihet 17.5 g.

Prince Classic 3 in 1,kafe qe shkrihet 17.5 g. 25 Lekë / cope

Prince Classic 3 in 1,kafe qe shkrihet 17.5 g.

Nescafe Frappe 10 cope + Gote FALAS.

Nescafe Frappe 10 cope + Gote FALAS. 175 Lekë / pako

Nescafe Frappe 10 cope + Gote FALAS.