Kafe Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Despar Premium Tosca Corposo e definito,kafe e pjekur dhe e bluar ne  1 kapsule 10 cope.

Despar Premium Tosca Corposo e definito,kafe e pjekur dhe e bluar ne 1 kapsule 10 cope. 320 Lekë / pako

Despar Premium Tosca Corposo e definito,kafe e pjekur dhe e bluar ne 1 kapsule 10 cope.

Despar Premium Elisir D'amore Aromatico e fruttato,kafe e pjekur dhe e bluar ne  1 kapsule 10 cope.

Despar Premium Elisir D'amore Aromatico e fruttato,kafe e pjekur dhe e bluar ne 1 kapsule 10 cope. 320 Lekë / pako

Despar Premium Elisir D'amore Aromatico e fruttato,kafe e pjekur dhe e bluar ne 1 kapsul... më shumë

Despar espresso tostatura lenta,kafe ekspresi 250 gr.

Despar espresso tostatura lenta,kafe ekspresi 250 gr. 370 Lekë / cope

Despar espresso tostatura lenta,kafe ekspresi 250 gr.

Despar caffe crema classico,kafe klasike 250 gr.

Despar caffe crema classico,kafe klasike 250 gr. 270 Lekë / pako

Despar caffe crema classico,kafe klasike 250 gr.

Ama Capsule Decaff,kafe ekspres dekafeinato me shije te bute 10 cope.

Ama Capsule Decaff,kafe ekspres dekafeinato me shije te bute 10 cope. 570 Lekë / pako

Ama Capsule Decaff,kafe ekspres dekafeinato me shije te bute 10 cope.

Ama kafe expres trend kapsula 10 cope.

Ama kafe expres trend kapsula 10 cope. 400 Lekë / pako

Ama kafe expres trend kapsula 10 cope.

Nescafe Gold,kafe e castit 50 gr.

Nescafe Gold,kafe e castit 50 gr. 500 Lekë / cope

Nescafe Gold,kafe e castit 50 gr.

Segafredo Intermezzo Caffe,kafe 250 gr.

Segafredo Intermezzo Caffe,kafe 250 gr. 290 Lekë / cope

Segafredo Intermezzo Caffe,kafe 250 gr.

Lavazza Dek Intenso,kafe 250 gr.

Lavazza Dek Intenso,kafe 250 gr. 360 Lekë / cope

Lavazza Dek Intenso,kafe 250 gr.

Segafredo Espresso,10 kapsula.

Segafredo Espresso,10 kapsula. 600 Lekë / pako

Segafredo Espresso,10 kapsula.

Papagalos Skouros,kafe 96 gr.

Papagalos Skouros,kafe 96 gr. 139 Lekë / pako

Papagalos Skouros,kafe 96 gr.

Ama kafe ekspres arabica kapsula 10 cope.

Ama kafe ekspres arabica kapsula 10 cope. 570 Lekë / pako

Ama kafe ekspres arabica kapsula 10 cope.

Migro Caffe Classico,kafe kokerr e pjekur 1000 g.

Migro Caffe Classico,kafe kokerr e pjekur 1000 g. 960 Lekë / pako

Migro Caffe Classico,kafe kokerr e pjekur 1000 g. Shije italiane.

Ama Soprano kafe ekspres,kapsula 10 cope.

Ama Soprano kafe ekspres,kapsula 10 cope. 570 Lekë / cope

Ama Soprano kafe ekspres,kapsula 10 cope.

Ama kafe ekspres Soprano,kapsula 10 cope.

Ama kafe ekspres Soprano,kapsula 10 cope. 400 Lekë / cope

Ama kafe ekspres Soprano,kapsula 10 cope.