Mjalt dhe gjalp Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Lufra,gjalp i fresket 500 gr.

Lufra,gjalp i fresket 500 gr. 330 Lekë / cope

Lufra,gjalp i fresket 500 gr.

Lufra,gjalp i fresket 250 gr.

Lufra,gjalp i fresket 250 gr. 170 Lekë / cope

Lufra,gjalp i fresket 250 gr.

Fast Soft Light,margarine 250 gr.

Fast Soft Light,margarine 250 gr. 135 Lekë / pako

Fast Soft Light,margarine 250 gr.

Zanetti,gjalp i fresket 250 gr.

Zanetti,gjalp i fresket 250 gr. 399 Lekë / cope

Zanetti,gjalp i fresket 250 gr.

Gjalp i fresket importi.

Gjalp i fresket importi. 189 Lekë / 500 gr

Gjalp i fresket importi. 379 leke/kg

Despar Squeeze Mjalte Lulesh 350 gr.

Despar Squeeze Mjalte Lulesh 350 gr. 490 Lekë / cope

Despar Squeeze Mjalte Lulesh 350 gr.

Fast Soft,gjalp 1 kg.

Fast Soft,gjalp 1 kg. 440 Lekë / cope

Fast Soft,gjalp 1 kg.

Morava Mjalte Lule Mali 500 gr.

Morava Mjalte Lule Mali 500 gr. 480 Lekë / cope

Morava Mjalte Lule Mali 500 gr.

Morava gjalpe mini ,20 gr.

Morava gjalpe mini ,20 gr. 16 Lekë / Copë

Morava gjalpe mini ,20 gr.butter dream .

Morava mjalte mini ,15 gr.

Morava mjalte mini ,15 gr. 13 Lekë / Copë

Morava mjalte mini ,15 gr.nga mjalti i moraves ,Korce.

Morava mjalte mini ,25 gr.

Morava mjalte mini ,25 gr. 18 Lekë / Copë

Morava mjalte mini ,25 gr.mjalte natyral akacie.

Morava mjalte kavanoz mini ,30 gr.

Morava mjalte kavanoz mini ,30 gr. 54 Lekë / Copë

Morava mjalte kavanoz mini ,30 gr.mjalte ne paketim kavanoz .

Morava Squeeze Kids mjalte natyral ,350 gr.

Morava Squeeze Kids mjalte natyral ,350 gr. 570 Lekë / Copë

Morava Squeeze Kids mjalte natyral ,350 gr.Mjalte me nje shije te vecante nga bletet punetore.... më shumë

Morava squeeze mjalte  akacie ,500gr.

Morava squeeze mjalte akacie ,500gr. 780 Lekë / Copë

Morava squeeze mjalte akacie ,500gr.nga pemet me lule te bardha .

Morava mjalte shumelulesh ,420 gr.

Morava mjalte shumelulesh ,420 gr. 480 Lekë / Copë

Morava mjalte shumelulesh ,420 gr.I dobishem ne rastet e lodhjes dhe raste anemie.