Torta-Kek Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Ferrero fiesta classica,kek me mbushje krem portokalli,liker & kakao 36 gr.

Ferrero fiesta classica,kek me mbushje krem portokalli,liker & kakao 36 gr. 45 Lekë / cope

Ferrero fiesta classica,kek me mbushje krem portokalli,liker & kakao 36 gr.

Halk mini kek me kakao 100 gr.

Halk mini kek me kakao 100 gr. 60 Lekë / pako

Halk mini kek me kakao 100 gr.

Freddi Buondolce strawberry & yogurt,kek me mbushje luleshtrydhe & qumesht 10 x 25 gr.

Freddi Buondolce strawberry & yogurt,kek me mbushje luleshtrydhe & qumesht 10 x 25 gr. 150 Lekë / pako

Freddi Buondolce strawberry & yogurt,kek me mbushje luleshtrydhe & qumesht 10 x 25 gr.

Balconi strawberry cake 400 gr.

Balconi strawberry cake 400 gr. 240 Lekë / pako

Balconi strawberry cake 400 gr.

Blconi roll max cappucino 300 gr.

Blconi roll max cappucino 300 gr. 150 Lekë / cope

Blconi roll max cappucino 300 gr.

Insifa mini roll kek me lajthi hazelnut 50 gr.

Insifa mini roll kek me lajthi hazelnut 50 gr. 20 Lekë / cope

Insifa mini roll kek me lajthi hazelnut 50 gr.

Freddi Buondolce Fresh Milk,kek me mbushje qumeshti te fresket 10 x 25 gr.

Freddi Buondolce Fresh Milk,kek me mbushje qumeshti te fresket 10 x 25 gr. 150 Lekë / pako

Freddi Buondolce Fresh Milk,kek me mbushje qumeshti te fresket 10 x 25 gr.

Freddi Buondolce Chochoney,kek me mbushje kakao & mjalte 10 x 25 gr.

Freddi Buondolce Chochoney,kek me mbushje kakao & mjalte 10 x 25 gr. 150 Lekë / pako

Freddi Buondolce Chochoney,kek me mbushje kakao & mjalte 10 x 25 gr.

Freddi Buondolce Orange-Carrot,kek me pandispanje me mbushje portokalli & karrote 10 x 25 gr.

Freddi Buondolce Orange-Carrot,kek me pandispanje me mbushje portokalli & karrote 10 x 25 gr. 150 Lekë / pako

Freddi Buondolce Orange-Carrot,kek me pandispanje me mbushje portokalli & karrote 10 x 25 gr... më shumë

Alvien Tontines,kek me krem kakao 45 gr.

Alvien Tontines,kek me krem kakao 45 gr. 20 Lekë / pako

Alvien Tontines,kek me krem kakao 45 gr.

Luppo Cake bite dark,kek i mbeshtjelle me cokollate me qumesht 23 gr x 8 cope.

Luppo Cake bite dark,kek i mbeshtjelle me cokollate me qumesht 23 gr x 8 cope. 130 Lekë / pako

Luppo Cake bite dark,kek i mbeshtjelle me cokollate me qumesht 23 gr x 8 cope.

Alvien Tontines,kek me krem karamel 45 gr.

Alvien Tontines,kek me krem karamel 45 gr. 20 Lekë / pako

Alvien Tontines,kek me krem karamel 45 gr.

Insifa bigroll me shije luleshtrydhje 240 gr.

Insifa bigroll me shije luleshtrydhje 240 gr. 90 Lekë / cope

Insifa bigroll me shije luleshtrydhje 240 gr.

Torku Favorino,kek me fruta 35 gr.

Torku Favorino,kek me fruta 35 gr. 20 Lekë / pako

Torku Favorino,kek me fruta 35 gr.

Chipicao cake bar,kek te mbushur me krem me arome vanilje dhe te mbuluar me cokollate 64 g.

Chipicao cake bar,kek te mbushur me krem me arome vanilje dhe te mbuluar me cokollate 64 g. 55 Lekë / pako

Chipicao cake bar,kek te mbushur me krem me arome vanilje dhe te mbuluar me cokollate 64 g.