Çereal (drithëra) dhe corn flakes Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Dr.Oetker Vitalis Knusper Plus honig-mandel,musli me mjalte 450 gr.

Dr.Oetker Vitalis Knusper Plus honig-mandel,musli me mjalte 450 gr. 470 Lekë / Copë

Dr.Oetker Vitalis Knusper Plus honig-mandel,musli me mjalte 450 gr.

Brueggen Chocn Crisp ,750gr.

Brueggen Chocn Crisp ,750gr. 443 Lekë / Copë

Brueggen Chocn Crisp ,750gr.extra crispy.

Nestle Honey Cheerios ,375gr.

Nestle Honey Cheerios ,375gr. 420 Lekë / Copë

Nestle Honey Cheerios ,375gr.4 whole grains :corn,oats,rice&wheat.

Nestle Gluten Free Corn Flakes,kornfleksa per mengjes 500 gr.

Nestle Gluten Free Corn Flakes,kornfleksa per mengjes 500 gr. 300 Lekë / cope

Nestle Gluten Free Corn Flakes,kornfleksa per mengjes 500 gr.

Hahne kernige-big leaf,tershere me gjethe te medha 500 gr.

Hahne kernige-big leaf,tershere me gjethe te medha 500 gr. 100 Lekë / Copë

Hahne kernige-big leaf,tershere me gjethe te medha 500 gr.

Hahne zarte-small leaf,tershere me gjethe te vogla 500 gr.

Hahne zarte-small leaf,tershere me gjethe te vogla 500 gr. 100 Lekë / Copë

Hahne zarte-small leaf,tershere me gjethe te vogla 500 gr.

Hahne Choco Rice Korn Flaxes 375gr.

Hahne Choco Rice Korn Flaxes 375gr. 250 Lekë / Copë

Hahne Choco Rice Korn Flaxes 375gr.

Vitalia Muesli me banane dhe çokollatë 600gr.

Vitalia Muesli me banane dhe çokollatë 600gr. 340 Lekë / Copë

Vitalia Muesli me banane dhe çokollatë 600gr.

Vitalia Muesli,konfleksa me mollë dhe lajthi 600 gr.

Vitalia Muesli,konfleksa me mollë dhe lajthi 600 gr. 340 Lekë / Copë

Vitalia Muesli,konfleksa me mollë dhe lajthi 600 gr.

Vitalia  Muesli Tropical 750 gr.

Vitalia Muesli Tropical 750 gr. 350 Lekë / Copë

Vitalia Muesli Tropical 750 gr.Fruta tropikale(Papaja,Mango,Banane,Ananas,Arrë Kokosi) p... më shumë

Vitalia Muesli Fit & Activity 650 gr.

Vitalia Muesli Fit & Activity 650 gr. 400 Lekë / Copë

Vitalia Muesli,Fit&Activity,100% Energy 650 gr. no sugar added source of fiber

Nestle Nesquik,kornfleksa 250 gr.

Nestle Nesquik,kornfleksa 250 gr. 320 Lekë / Copë

Nestle Nesquik,kornfleksa 250 gr.

Nestle Nesquik, 375 gr.

Nestle Nesquik, 375 gr. 430 Lekë / Copë

Nestle Nesquik, 375 gr.

Nestle Chocapic ,drithëra me çokollatë 375 gr

Nestle Chocapic ,drithëra me çokollatë 375 gr 430 Lekë / Copë

Nestle Chocapic ,drithëra me shije çokollate 375 gr

Nestle Nesquik,kornfleksa 500 gr

Nestle Nesquik,kornfleksa 500 gr 520 Lekë / Copë

Nestle Nesquik,kornfleksa 500 gr