Çereal (drithëra) dhe corn flakes Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Bruggen Chocn Crisp,kornfleksa 250 gr.

Bruggen Chocn Crisp,kornfleksa 250 gr. 200 Lekë / pako

Bruggen Chocn Crisp,kornfleksa 250 gr.

Bruggen Chockin Roll,kornfleksa 250 gr.

Bruggen Chockin Roll,kornfleksa 250 gr. 200 Lekë / pako

Bruggen Chockin Roll,kornfleksa 250 gr.

Bruggen Korn Flakes,kornfleksa 750 gr.

Bruggen Korn Flakes,kornfleksa 750 gr. 365 Lekë / pako

Bruggen Korn Flakes,kornfleksa 750 gr.

Bruggen Korn Flakes 375 gr.

Bruggen Korn Flakes 375 gr. 190 Lekë / pako

Bruggen Korn Flakes 375 gr.

Bruggen Kornfleks Shellinos,kornefleksa 750 gr.

Bruggen Kornfleks Shellinos,kornefleksa 750 gr. 450 Lekë / pako

Bruggen Kornfleks Shellinos,kornefleksa 750 gr.

Bruggen Musli me Fruta 1 kg.

Bruggen Musli me Fruta 1 kg. 380 Lekë / pako

Bruggen Musli me Fruta 1 kg.

Bruggen Musli me Fruta 750 gr.

Bruggen Musli me Fruta 750 gr. 380 Lekë / pako

Bruggen Musli me Fruta 750 gr.

Bruggen Tershere me gjethe te vogel 500 gr.

Bruggen Tershere me gjethe te vogel 500 gr. 100 Lekë / pako

Bruggen Tershere me gjethe te vogel 500 gr.

Bruggen Tershere me gjethe te medha 500 gr.

Bruggen Tershere me gjethe te medha 500 gr. 100 Lekë / pako

Bruggen Tershere me gjethe te medha 500 gr.

Fitness Cereal 250 gr.

Fitness Cereal 250 gr. 320 Lekë / cope

Fitness Cereal 250 gr.

Misura Corn Flakes SZ 350 gr.

Misura Corn Flakes SZ 350 gr. 380 Lekë / cope

Misura Corn Flakes SZ 350 gr.

Corny Big Chocolate,drithera me cokollate dhe qumesht 50 gr.

Corny Big Chocolate,drithera me cokollate dhe qumesht 50 gr. 57 Lekë / cope

Corny Big Chocolate,drithera me cokollate dhe qumesht 50 gr.

Corny Big Dark Choc,drithera me cokollate dhe qumesht 50 gr.

Corny Big Dark Choc,drithera me cokollate dhe qumesht 50 gr. 57 Lekë / cope

Corny Big Dark Choc,drithera me cokollate dhe qumesht 50 gr.

Dr.Oetker Vitalis Knusper Plus double chocolate,musli me cokollate 450 gr.

Dr.Oetker Vitalis Knusper Plus double chocolate,musli me cokollate 450 gr. 530 Lekë / Copë

Dr.Oetker Vitalis Knusper Plus double chocolate,musli me cokollate 450 gr.

Dr.Oetker Vitalis Knusper Plus multi-frucht,musli me fruta 450gr.

Dr.Oetker Vitalis Knusper Plus multi-frucht,musli me fruta 450gr. 530 Lekë / Copë

Dr.Oetker Vitalis Knusper Plus multi-frucht,musli me fruta 450gr.