Çereal (drithëra) dhe corn flakes Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Nestle Cini Mini Cereal Bar,musli te pasuruara me vitamina & minerale 25 gr.

Nestle Cini Mini Cereal Bar,musli te pasuruara me vitamina & minerale 25 gr. 50 Lekë / cope

Nestle Cini Mini Cereal Bar,musli te pasuruara me vitamina & minerale 25 gr.

Nestle Fitness Cereal Bar Cookies & Cream,musli me biskote & krem 23.5 gr.

Nestle Fitness Cereal Bar Cookies & Cream,musli me biskote & krem 23.5 gr. 49 Lekë / cope

Nestle Fitness Cereal Bar Cookies & Cream,musli me biskote & krem 23.5 gr.

Nestle Fitness Cereal Bar Strawberry,musli me shije luleshtrydhe 23.5 gr.

Nestle Fitness Cereal Bar Strawberry,musli me shije luleshtrydhe 23.5 gr. 49 Lekë / cope

Nestle Fitness Cereal Bar Strawberry,musli me shije luleshtrydhe 23.5 gr.

Nestle Nesquik Cereal Bar,musli 25 gr.

Nestle Nesquik Cereal Bar,musli 25 gr. 49 Lekë / cope

Nestle Nesquik Cereal Bar,musli 25 gr.

Nestle Chocapic Cereal Bar,musli 25 gr.

Nestle Chocapic Cereal Bar,musli 25 gr. 49 Lekë / cope

Nestle Chocapic Cereal Bar,musli 25 gr.

Hahne choco champs ,375 gr.

Hahne choco champs ,375 gr. 250 Lekë / cope

Hahne choco champs ,375 gr.

Spar Muesli 35% fruits 500gr.

Spar Muesli 35% fruits 500gr. 250 Lekë / cope

Spar Muesli 35% fruits 500 gr.

Bruggen Swietwiet,kornfleksa me mjalte 750 gr.

Bruggen Swietwiet,kornfleksa me mjalte 750 gr. 450 Lekë / pako

Bruggen Swietwiet,kornfleksa me mjalte 750 gr.

Kelloggs Special Classic,kornfleksa 375 gr.

Kelloggs Special Classic,kornfleksa 375 gr. 390 Lekë / cope

Kelloggs Special Classic,kornfleksa 375 gr.

Kelloggs Coco Pops,kornfleksa 375 gr.

Kelloggs Coco Pops,kornfleksa 375 gr. 390 Lekë / cope

Kelloggs Coco Pops,kornfleksa 375 gr. Permban vitamine B + dhe vitamine D.

Nestle Corn flakes honey nut ,500 gr.

Nestle Corn flakes honey nut ,500 gr. 340 Lekë / cope

Nestle Corn flakes honey nut ,500 gr.

Bruggen Corn Flakes,kornfleksa me miser 250 gr.

Bruggen Corn Flakes,kornfleksa me miser 250 gr. 150 Lekë / pako

Bruggen Corn Flakes,kornfleksa me miser 250 gr.

Bruggen Chockin Roll,kornfleksa per mengjes 750 gr.

Bruggen Chockin Roll,kornfleksa per mengjes 750 gr. 450 Lekë / pako

Bruggen Chockin Roll,kornfleksa per mengjes 750 gr.

Bruggen Shellinos,kornfleksa per mengjes 250 gr.

Bruggen Shellinos,kornfleksa per mengjes 250 gr. 200 Lekë / pako

Bruggen Shellinos,kornfleksa per mengjes 250 gr.

Bruggen  Swietwiet kornfleks ,750 gr.

Bruggen Swietwiet kornfleks ,750 gr. 443 Lekë / Copë

Bruggen Swietwiet kornfleks ,750 gr.me perzjerje miser e drithra ,sheqer,kripe.