Çereal (drithëra) dhe corn flakes Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Vitalia Go Nutri oat flakes,tershere 500 gr.

Vitalia Go Nutri oat flakes,tershere 500 gr. 160 Lekë / pako

Vitalia Go Nutri oat flakes,tershere 500 gr.

Bruggen Choc'n Crisp,kornfleksa me shije cokollate 750 gr.

Bruggen Choc'n Crisp,kornfleksa me shije cokollate 750 gr. 450 Lekë / pako

Bruggen Choc'n Crisp,kornfleksa me shije cokollate 750 gr.

Nestle Nesquik Duo,drithera per mengjes me shije cokollate,te pasuruara me vitamina dhe minerale 325 gr.

Nestle Nesquik Duo,drithera per mengjes me shije cokollate,te pasuruara me vitamina dhe minerale 325 gr. 430 Lekë / pako

Nestle Nesquik Duo,drithera per mengjes me shije cokollate,te pasuruara me vitamina dhe minerale... më shumë

Nestle Fitness chocolate ,23.5 gr.

Nestle Fitness chocolate ,23.5 gr. 49 Lekë / cope

Nestle Fitness chocolate ,23.5 gr.

Nestle Nesquik  cereales economy pack ,625 gr.

Nestle Nesquik cereales economy pack ,625 gr. 580 Lekë / cope

Nestle Nesquik cereales economy pack ,625 gr.

Nestle Fitness Original,drithera per mengjes te pasuruara me vitamina dhe minerale 375 gr.

Nestle Fitness Original,drithera per mengjes te pasuruara me vitamina dhe minerale 375 gr. 400 Lekë / pako

Nestle Fitness Original,drithera per mengjes te pasuruara me vitamina dhe mi... më shumë

Kelloggs Disnep Froot Loops Princess,kornfleksa 375 gr.

Kelloggs Disnep Froot Loops Princess,kornfleksa 375 gr. 450 Lekë / cope

Kelloggs Disnep Froot Loops Princess,kornfleksa 375 gr.

Kelloggs Corn Flakes Original,kornfleksa 250 gr.

Kelloggs Corn Flakes Original,kornfleksa 250 gr. 230 Lekë / cope

Kelloggs Corn Flakes Original,kornfleksa 250 gr.

Nestle Fitness dark chocolate ,375 gr.

Nestle Fitness dark chocolate ,375 gr. 400 Lekë / cope

Nestle Fitness dark chocolate ,375 gr.

Nestle corn flakes ,250 gr.

Nestle corn flakes ,250 gr. 199 Lekë / cope

Nestle corn flakes ,250 gr.

Nestle corn flakes chocolate taste,450 gr.

Nestle corn flakes chocolate taste,450 gr. 340 Lekë / cope

Nestle corn flakes chocolate taste ,450 gr.

Fitness Original,drithera per mengjes te pasuruara me vitamina dhe minerale 250 gr.

Fitness Original,drithera per mengjes te pasuruara me vitamina dhe minerale 250 gr. 320 Lekë / cope

Fitness Original,drithera per mengjes te pasuruara me vitamina dhe minerale 250 gr.

Nestle Fitness Honey & Almond,kornfleksa me mjalt & bajame 355 gr.

Nestle Fitness Honey & Almond,kornfleksa me mjalt & bajame 355 gr. 400 Lekë / cope

Nestle Fitness Honey & Almond,kornfleksa me mjalt & bajame 355 gr.

Nestle Cookie Crisp,kornfleksa me copa cokollate 375 gr.

Nestle Cookie Crisp,kornfleksa me copa cokollate 375 gr. 430 Lekë / pako

Nestle Cookie Crisp,kornfleksa me copa cokollate 375 gr.

Nestle Cini Minis,drithera 375 gr.

Nestle Cini Minis,drithera 375 gr. 430 Lekë / pako

Nestle Cini Minis,drithera 375 gr.