Çereal (drithëra) dhe corn flakes Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Mr. canny corn flakes fiocchi di mais 1 kg.

Mr. canny corn flakes fiocchi di mais 1 kg. 290 Lekë / cope

Mr. canny corn flakes fiocchi di mais 1 kg.

Alegria,roshnica 500 gr.

Alegria,roshnica 500 gr. 180 Lekë / pako

Alegria,roshnica 500 gr.

Nestle Nesquik cocoa crush,ceeale per mengjes te mbushura me cokollate & mbushje kakao 360 gr.

Nestle Nesquik cocoa crush,ceeale per mengjes te mbushura me cokollate & mbushje kakao 360 gr. 460 Lekë / cope

Nestle Nesquik cocoa crush,ceeale per mengjes te mbushura me cokollate & mbushje kakao 360 g... më shumë

Nestle lion wild crush caramel & chocolate,cereale per mengjes te mbushura me shije karameli dhe cokollate 360 gr.

Nestle lion wild crush caramel & chocolate,cereale per mengjes te mbushura me shije karameli dhe cokollate 360 gr. 460 Lekë / cope

Nestle lion wild crush caramel & chocolate,cereale per mengjes te mbushura me shije karameli... më shumë

Despar Vital Fiocchi di Avena,tershere bio 500 gr.

Despar Vital Fiocchi di Avena,tershere bio 500 gr. 330 Lekë / pako

Despar Vital Fiocchi di Avena,tershere bio 500 gr.

Nestle Lion Breakfast Cereal,cokollate per mengjes 4 x 25 gr.

Nestle Lion Breakfast Cereal,cokollate per mengjes 4 x 25 gr. 140 Lekë / pako

Nestle Lion Breakfast Cereal,cokollate per mengjes 4 x 25 gr.

Bruggen Corn Flakes,kornfleksa me miser 375 gr.

Bruggen Corn Flakes,kornfleksa me miser 375 gr. 190 Lekë / pako

Bruggen Corn Flakes,kornfleksa me miser 375 gr.

Teuta bio energy granola,kornfleksa mebajame dhe mjalte 350 gr.

Teuta bio energy granola,kornfleksa mebajame dhe mjalte 350 gr. 230 Lekë / cope

Teuta bio energy granola,kornfleksa mebajame dhe mjalte 350 gr.

Kellogg cranberry & linseeds,kornfleksa 400 gr.

Kellogg cranberry & linseeds,kornfleksa 400 gr. 530 Lekë / cope

Kellogg cranberry & linseeds,kornfleksa 400 gr.

Nesquik Alphabet,drithera per mengjes me shije cokollate me germat e alfabetit 325 gr.

Nesquik Alphabet,drithera per mengjes me shije cokollate me germat e alfabetit 325 gr. 430 Lekë / pako

Nesquik Alphabet,drithera per mengjes me shije cokollate me germat e alfabetit 325 gr.... më shumë

Vitalia Go Nutri oat flakes,tershere 500 gr.

Vitalia Go Nutri oat flakes,tershere 500 gr. 170 Lekë / pako

Vitalia Go Nutri oat flakes,tershere 500 gr.

Bruggen Choc'n Crisp,kornfleksa me shije cokollate 750 gr.

Bruggen Choc'n Crisp,kornfleksa me shije cokollate 750 gr. 450 Lekë / pako

Bruggen Choc'n Crisp,kornfleksa me shije cokollate 750 gr.

Quaker,cereal me qumesht & cokollate 375 gr.

Quaker,cereal me qumesht & cokollate 375 gr. 360 Lekë / pako

Quaker,cereal me qumesht & cokollate 375 gr.

Quaker,cereal me fruta te thata 375 gr.

Quaker,cereal me fruta te thata 375 gr. 300 Lekë / pako

Quaker,cereal me fruta te thata 375 gr.

Nestle Nesquik Duo,drithera per mengjes me shije cokollate,te pasuruara me vitamina dhe minerale 325 gr.

Nestle Nesquik Duo,drithera per mengjes me shije cokollate,te pasuruara me vitamina dhe minerale 325 gr. 430 Lekë / pako

Nestle Nesquik Duo,drithera per mengjes me shije cokollate,te pasuruara me vitamina dhe minerale... më shumë