Biskota dhe amareta Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Chipicao biscuits with cocoa filling,biskota me mbushje kakao 50 gr.

Chipicao biscuits with cocoa filling,biskota me mbushje kakao 50 gr. 59 Lekë / Copë

Chipicao biscuits with cocoa filling,biskota me mbushje kakao 50 gr.

Ulker Bebe,biskota per bebe 172 gr.

Ulker Bebe,biskota per bebe 172 gr. 75 Lekë / pako

Ulker Bebe,biskota per bebe 172 gr.

Biskrem Apple,biskota me molle 80 gr.

Biskrem Apple,biskota me molle 80 gr. 40 Lekë / Copë

Biskrem Apple,biskota me molle 80 gr.

Biskrem fishek,biskota me cokollate 110 gr.

Biskrem fishek,biskota me cokollate 110 gr. 50 Lekë / Copë

Biskrem fishek,biskota me cokollate 110 gr.

Biskrem Cocoa,biskota me cokollate 170 gr.

Biskrem Cocoa,biskota me cokollate 170 gr. 84 Lekë / Copë

Biskrem Cocoa,biskota me cokollate 170 gr.

Albeni biskota me karamel ,344gr.

Albeni biskota me karamel ,344gr. 200 Lekë / Copë

Albeni biskota me karamel ,344gr.

Mare biscuits choco cream vanilla,biskota te mbushura me krem vanilje 140 gr.

Mare biscuits choco cream vanilla,biskota te mbushura me krem vanilje 140 gr. 50 Lekë / Copë

Mare biscuits choco cream vanilla,biskota te mbushura me krem vanilje 140 gr.

Mare biscuits choco cream chocolate,biskota te mbushura me krem cokollate 140 gr.

Mare biscuits choco cream chocolate,biskota te mbushura me krem cokollate 140 gr. 50 Lekë / Copë

Mare biscuits choco cream chocolate,biskota te mbushura me krem cokollate 140 gr.

Mare biscuits choco cream strawberry,biskota me mbushje krem luleshtrydhe 140 gr.

Mare biscuits choco cream strawberry,biskota me mbushje krem luleshtrydhe 140 gr. 50 Lekë / Copë

Mare biscuits choco cream strawberry,biskota me mbushje krem luleshtrydhe 140 gr.

Mare biscuits choco cream orange,biskota te mbushura me krem shije portokalli 140 gr.

Mare biscuits choco cream orange,biskota te mbushura me krem shije portokalli 140 gr. 45 Lekë / Copë

Mare biscuits choco cream orange,biskota te mbushura me krem shije portokalli 140 gr.

Allatini Cookie,biskota me copa cokollate dhe lajthie 175 gr.

Allatini Cookie,biskota me copa cokollate dhe lajthie 175 gr. 130 Lekë / Copë

Allatini Cookie,biskota me copa cokollate dhe lajthie 175 gr.

Eti Tutku,biskota me mbushje kakao 40 gr.

Eti Tutku,biskota me mbushje kakao 40 gr. 20 Lekë / Copë

Eti Tutku,biskota me mbushje kakao 40 gr.

Eti Tutku biskota,biskota me mbushje me krem kakao 100 gr.

Eti Tutku biskota,biskota me mbushje me krem kakao 100 gr. 50 Lekë / Copë

Eti Tutku biskota,biskota me mbushje me krem kakao 100 gr.

Eti Cin orange jelly biscuit ,27gr.

Eti Cin orange jelly biscuit ,27gr. 10 Lekë / Copë

Eti Cin orange jelly biscuit ,27gr.biskote me xhel portokalli.

Eti Cin strawberry jelly biscuit,27gr.

Eti Cin strawberry jelly biscuit,27gr. 10 Lekë / Copë

Eti Cin strawberry jelly biscuit,27gr.biskote me xhel luleshtrydhesh.