Biskota dhe amareta Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Mare biscuits rotondini,biskota me rrush te thate 600 gr.

Mare biscuits rotondini,biskota me rrush te thate 600 gr. 220 Lekë / Copë

Mare biscuits rotondini,biskota me rrush te thate 600 gr.

Papadopoulos biskote sandwich me krem kakao 200g

Papadopoulos biskote sandwich me krem kakao 200g 150 Lekë / Copë

Papadopoulos biskote sandwich me krem kakao 200g

Piselli Cantuccini,biskota 150 gr.

Piselli Cantuccini,biskota 150 gr. 190 Lekë / pako

Piselli Cantuccini,biskota 150 gr.

Croco petit beurre ,500 gr.

Croco petit beurre ,500 gr. 180 Lekë / Copë

Croco petit beurre ,500 gr.

Allatini cocoa & vanilla,biskote me krem kakao dhe vanilje 200 gr.

Allatini cocoa & vanilla,biskote me krem kakao dhe vanilje 200 gr. 90 Lekë / Copë

Allatini cocoa & vanilla,biskote me krem kakao dhe vanilje 200 gr.

Allatini,biskota me cokollate 85 gr.

Allatini,biskota me cokollate 85 gr. 45 Lekë / Copë

Allatini,biskota me cokollate 85 gr.

Allatini,biskote me krem vanilje 200 gr.

Allatini,biskote me krem vanilje 200 gr. 120 Lekë / Copë

Allatini,biskote me krem vanilje 200 gr.

Cizi cheese crackers,biskota me kripe 65 gr.

Cizi cheese crackers,biskota me kripe 65 gr. 29 Lekë / Copë

Cizi cheese crackers,biskota me kripe 65 gr.

Allatini,biskota te mbushura me cokollate 200 gr.

Allatini,biskota te mbushura me cokollate 200 gr. 120 Lekë / Copë

Allatini,biskota te mbushura me cokollate 200 gr.

Eti Cin orange jelly biscuit 27 gr.

Eti Cin orange jelly biscuit 27 gr. 10 Lekë / cope

Eti Cin orange jelly biscuit 27 gr.

Eti Sultani,biskota 130 gr.

Eti Sultani,biskota 130 gr. 60 Lekë / pako

Eti Sultani,biskota 130 gr.

Albeni biskota me karamel ,144gr.

Albeni biskota me karamel ,144gr. 85 Lekë / Copë

Albeni biskota me karamel ,144gr.

Pellumbi Biskota Tradicionale 300 gr.

Pellumbi Biskota Tradicionale 300 gr. 85 Lekë / pako

Pellumbi Biskota Tradicionale 300 gr.Pasta te kuqe.Duhet te mbahet ne nje vend te thate dhe te fr... më shumë

Borgo biskota integrale,biskota integrale 700 gr.

Borgo biskota integrale,biskota integrale 700 gr. 260 Lekë / Copë

Borgo biskota integrale,biskota integrale 700 gr.

Borgo biskota  ciocogocce con gocce di cioccolato,700 gr.

Borgo biskota ciocogocce con gocce di cioccolato,700 gr. 260 Lekë / Copë

Borgo biskota ciocogocce con gocce di cioccolato,700 gr.