Biskota dhe amareta Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Borgo biskota me copa sheqeri,700 gr.

Borgo biskota me copa sheqeri,700 gr. 260 Lekë / cope

Borgo biskota me copa sheqeri,700 gr.

Papadopoulos,biskota sandwich me krem kakao 85 gr.

Papadopoulos,biskota sandwich me krem kakao 85 gr. 80 Lekë / cope

Papadopoulos,biskota sandwich me krem kakao 85 gr.

Papadopoulos,biskota sandwich me krem vanilje 85 gr.

Papadopoulos,biskota sandwich me krem vanilje 85 gr. 80 Lekë / cope

Papadopoulos,biskota sandwich me krem vanilje 85 gr.

Papadopoulos,biskota sandwich me krem luleshtrydhe 85 gr.

Papadopoulos,biskota sandwich me krem luleshtrydhe 85 gr. 80 Lekë / cope

Papadopoulos,biskota sandwich me krem luleshtrydhe 85 gr.

Oreo Original 4x cope,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 176 gr.

Oreo Original 4x cope,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 176 gr. 140 Lekë / pako

Oreo Original 4x cope,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 176 gr.

Oreo Original 6x cope,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 66 gr.

Oreo Original 6x cope,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 66 gr. 60 Lekë / pako

Oreo Original 6x cope,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 66 gr.

Mulino Bianco,Galletti biskota 400 gr.

Mulino Bianco,Galletti biskota 400 gr. 160 Lekë / pako

Mulino Bianco,Galletti biskota 400 gr.

Colussi Zuppalatte biskota,500 gr.

Colussi Zuppalatte biskota,500 gr. 250 Lekë / cope

Colussi Zuppalatte biskota,500 gr. Galete e thate.

Misura Privolat,biskote frollini pa qumesht dhe veze 400 gr.

Misura Privolat,biskote frollini pa qumesht dhe veze 400 gr. 250 Lekë / pako

Misura Privolat,biskote frollini pa qumesht dhe veze 400 gr.

Biskrem Apple,biskota me molle qese 160 gr.

Biskrem Apple,biskota me molle qese 160 gr. 85 Lekë / pako

Biskrem Apple,biskota me molle qese 160 gr.

Spar Biskota me kikirik 200 gr.

Spar Biskota me kikirik 200 gr. 210 Lekë / pako 100 Lekë / pako

Spar Biskota me kikirik 200 gr. Produkt Italian.

Junior Frollini Pallino,biskota 1 kg.

Junior Frollini Pallino,biskota 1 kg. 209 Lekë / pako

Junior Frollini Pallino,biskota 1 kg.

Mulino bianco cuor di mela,biskota me mbushje krem mollee 300 gr.

Mulino bianco cuor di mela,biskota me mbushje krem mollee 300 gr. 240 Lekë / Copë

Mulino bianco cuor di mela,biskota me mbushje krem mollee 300 gr.

Mulino Bianco Barilla, Settembrini biskota 250 gr.

Mulino Bianco Barilla, Settembrini biskota 250 gr. 240 Lekë / Copë

Mulino Bianco Barilla, Settembrini biskota 250 gr.

Milka Dessert Chocolate Mause 128 gr.

Milka Dessert Chocolate Mause 128 gr. 125 Lekë / cope

Milka Dessert Chocolate Mause 128 gr.