Biskota dhe amareta Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Moment Modena biscuit chocolate,biskota me copa cokollate 300 gr.

Moment Modena biscuit chocolate,biskota me copa cokollate 300 gr. 100 Lekë / pako

Moment Modena biscuit chocolate,biskota me copa cokollate 300 gr.

Moment Desor biscuit cinnamon & raisins,biskota me shije kanelle & rrush 300 gr.

Moment Desor biscuit cinnamon & raisins,biskota me shije kanelle & rrush 300 gr. 100 Lekë / pako

Moment Desor biscuit cinnamon & raisins,biskota me shije kanelle & rrush 300 gr.

Allatini,biskota me krem vanilje 85 gr.

Allatini,biskota me krem vanilje 85 gr. 30 Lekë / pako

Allatini,biskota me krem vanilje 85 gr.

Papadopoulos sanduich oreo biskota me krem 230 gr.

Papadopoulos sanduich oreo biskota me krem 230 gr. 170 Lekë / cope

Papadopoulos sanduich oreo biskota me krem 230 gr.

Tuc Seeds & Chives,krekers me fare lulekuqe dhe fara lini 105 gr.

Tuc Seeds & Chives,krekers me fare lulekuqe dhe fara lini 105 gr. 70 Lekë / pako

Tuc Seeds & Chives,krekers me fare lulekuqe dhe fara lini 105 gr.

Oreo Double Creme,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 157 gr.

Oreo Double Creme,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 157 gr. 140 Lekë / pako

Oreo Double Creme,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 157 gr.

Veneta,amareta me ngjyra 400 gr.

Veneta,amareta me ngjyra 400 gr. 199 Lekë / pako

Veneta,amareta me ngjyra 400 gr.

Veneta,amareta te punuara ne forme zemre me cokollate 400 gr.

Veneta,amareta te punuara ne forme zemre me cokollate 400 gr. 200 Lekë / pako

Veneta,amareta te punuara ne forme zemre me cokollate 400 gr.

Cabrioni  primi amori biskota ,650 gr.

Cabrioni primi amori biskota ,650 gr. 250 Lekë / cope

Cabrioni primi amori biskota ,650 gr.

Biscolata Stix milk chocolate,shkopinj biskotash e mbuluar me cokollate qumeshti 40 gr.

Biscolata Stix milk chocolate,shkopinj biskotash e mbuluar me cokollate qumeshti 40 gr. 50 Lekë / pako

Biscolata Stix milk chocolate,shkopinj biskotash e mbuluar me cokollate qumeshti 40 gr.

Piselli i cereali con fritti di bosco,biskota me drithera & frutapylli 250 gr.

Piselli i cereali con fritti di bosco,biskota me drithera & frutapylli 250 gr. 180 Lekë / pako

Piselli i cereali con fritti di bosco,biskota me drithera & frutapylli 250 gr.

Dolci di montagna biskota per tiramisu,400 gr.

Dolci di montagna biskota per tiramisu,400 gr. 165 Lekë / cope

Dolci di montagna biskota per tiramisu,400 gr.

Mare Biskota familjare 1 kg.

Mare Biskota familjare 1 kg. 210 Lekë / pako

Mare Biskota familjare 1 kg.

Grisbi di Matilde al dopio Ciooccolatto,biskota të mbushura me dopio cokollate 150 gr.

Grisbi di Matilde al dopio Ciooccolatto,biskota të mbushura me dopio cokollate 150 gr. 170 Lekë / pako

Grisbi di Matilde al dopio Ciooccolatto,biskota të mbushura me dopio cokollate 150 gr.

Eti Finger Biskota 3 pako,450 gr.

Eti Finger Biskota 3 pako,450 gr. 139 Lekë / pako

Eti Finger Biskota 3 pako,450 gr.