Biskota dhe amareta Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Piselli senza zuccheri,biskota 200gr

Piselli senza zuccheri,biskota 200gr 150 Lekë / Copë

Piselli senza zuccheri,biskota pa sheqer 200gr

Il Borgo del Biscotto,Biscotti con panna,biskota 700gr.

Il Borgo del Biscotto,Biscotti con panna,biskota 700gr. 260 Lekë / Copë

Il Borgo del Biscotto,Biscotti con panna,biskota me krem 700gr.

Piselli Biskota të mbushura me mollë,250gr.

Piselli Biskota të mbushura me mollë,250gr. 185 Lekë / Copë

Piselli Biskota të mbushura me mollë,250gr.

 Junior Frollini Integrali Biskota 1Kg.

Junior Frollini Integrali Biskota 1Kg. 210 Lekë / Copë

Junior Frollini Integrali Biskota 1Kg.

Borgo,biskota me kakao 700 gr.

Borgo,biskota me kakao 700 gr. 260 Lekë / Pako

Borgo,biskota me kakao 700 gr.

Pastiçeri Lika, amareta në qese 300 gr.

Pastiçeri Lika, amareta në qese 300 gr. 100 Lekë / Copë

Pastiçeri Lika, amareta në qese 300 gr.

Misura, biskota me 6 drithra, 350 gr.

Misura, biskota me 6 drithra, 350 gr. 250 Lekë / Copë

Misura, biskota me 6 drithra, 350 gr.

Misura,biskota cereali Sz pa sheqer dhe me kokriza drithrash, 320 gr.

Misura,biskota cereali Sz pa sheqer dhe me kokriza drithrash, 320 gr. 270 Lekë / Copë

Misura,biskota cereali Sz pa sheqer dhe me kokriza drithrash, 320 gr.

Misura Fibrextra,biskota me fibra 350 gr + 1 pako biskota 120 gr Falas.

Misura Fibrextra,biskota me fibra 350 gr + 1 pako biskota 120 gr Falas. 260 Lekë / Copë

Misura Fibrextra,biskota me fibra 350 gr + 1 pako biskota 120 gr Falas.

Ringo, biskota me kakao 165 gr.

Ringo, biskota me kakao 165 gr. 110 Lekë / Copë

Ringo , biskota me kakao 165 gr.

Ringo,  biskota me vanilje 165 gr.

Ringo, biskota me vanilje 165 gr. 110 Lekë / Copë

Ringo, biskota me vanilje 165 gr.

Grisbi di Matilde Hazelnut,biskota të mbushura me lajthi 150 gr.

Grisbi di Matilde Hazelnut,biskota të mbushura me lajthi 150 gr. 180 Lekë / Copë 135 Lekë / Copë

Grisbi di Matilde Hazelnut,biskota të mbushura me lajthi 150 gr.

Pan di Stelle,biskota 350 gr.

Pan di Stelle,biskota 350 gr. 240 Lekë / Copë

Pan di Stelle,biskota 350 gr.

Mulino Bianco Barilla Abbracci,biskota 350 gr.

Mulino Bianco Barilla Abbracci,biskota 350 gr. 210 Lekë / Copë

Mulino Bianco Barilla Abbracci,biskota 350 gr.

Mulino Bianco Barilla,tarallucci biskota 400 gr.

Mulino Bianco Barilla,tarallucci biskota 400 gr. 160 Lekë / Copë

Mulino Bianco Barilla,tarallucci biskota 400 gr.