Biskota dhe amareta Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Mare biscuits choco cream orange,biskota te mbushura me krem shije portokalli 140 gr.

Mare biscuits choco cream orange,biskota te mbushura me krem shije portokalli 140 gr. 60 Lekë / Copë

Mare biscuits choco cream orange,biskota te mbushura me krem shije portokalli 140 gr.

Allatini Cookie,biskota me copa cokollate dhe lajthie 175 gr.

Allatini Cookie,biskota me copa cokollate dhe lajthie 175 gr. 155 Lekë / Copë

Allatini Cookie,biskota me copa cokollate dhe lajthie 175 gr.

Eti Tutku,biskota me mbushje kakao 40 gr.

Eti Tutku,biskota me mbushje kakao 40 gr. 20 Lekë / Copë

Eti Tutku,biskota me mbushje kakao 40 gr.

Eti Tutku biskota,biskota me mbushje me krem kakao 100 gr.

Eti Tutku biskota,biskota me mbushje me krem kakao 100 gr. 50 Lekë / Copë

Eti Tutku biskota,biskota me mbushje me krem kakao 100 gr.

Eti Cin orange jelly biscuit ,27gr.

Eti Cin orange jelly biscuit ,27gr. 10 Lekë / Copë

Eti Cin orange jelly biscuit ,27gr.biskote me xhel portokalli.

Eti Cin strawberry jelly biscuit,27gr.

Eti Cin strawberry jelly biscuit,27gr. 10 Lekë / Copë

Eti Cin strawberry jelly biscuit,27gr.biskote me xhel luleshtrydhesh.

Eti Cin orange jelly biscuit ,102 gr.

Eti Cin orange jelly biscuit ,102 gr. 50 Lekë / Copë

Eti Cin orange jelly biscuit ,102 gr.

Eti petit beurre klasik,biskota 400 gr.

Eti petit beurre klasik,biskota 400 gr. 125 Lekë / Copë

Eti petit beurre klasik,biskota 400 gr. 2 x 200 gr.

Eti Petit Beurre klasik,biskota 5 pako 1 kg.

Eti Petit Beurre klasik,biskota 5 pako 1 kg. 300 Lekë / Copë

Eti Petit Beurre klasik,biskota 5 pako 1 kg.

Midi Notti Magiche,biskota me kakao dhe lajthi 700 g.

Midi Notti Magiche,biskota me kakao dhe lajthi 700 g. 260 Lekë / cope

Midi Notti Magiche,biskota me kakao dhe lajthi 700 g.Embelsire e pjekur.

Midi Rosoli,biskote me miell oriz 700 g.

Midi Rosoli,biskote me miell oriz 700 g. 299 Lekë / cope

Midi Rosoli,biskote me miell oriz 700 g.

Midi Ruotine,biskote me pana 700 g.

Midi Ruotine,biskote me pana 700 g. 260 Lekë / cope

Midi Ruotine,biskote me pana 700 g.

Midi Spighette,biskota me pluhur sheqeri 700 g.

Midi Spighette,biskota me pluhur sheqeri 700 g. 260 Lekë / cope

Midi Spighette,biskota me pluhur sheqeri 700 g.

Midi BonCio,biskote me copa cokollate 700 g.

Midi BonCio,biskote me copa cokollate 700 g. 260 Lekë / cope

Midi BonCio,biskote me copa cokollate 700 g.

Colussi Gran Turchese,biskota 400gr.

Colussi Gran Turchese,biskota 400gr. 210 Lekë / Copë

Colussi Gran Turchese ,400gr. Con Farina Poco raffinata.