Biskota dhe amareta Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Allatini,biskota me krem 85 gr.

Allatini,biskota me krem 85 gr. 30 Lekë / pako

Allatini,biskota me krem 85 gr.

Papadopoulos cookie cocoa & chocolate . Biskota me kakako , cokollat e zeze dhe copa cokollate  80 gr .

Papadopoulos cookie cocoa & chocolate . Biskota me kakako , cokollat e zeze dhe copa cokollate 80 gr . 100 Lekë / cope

Papadopoulos cookie cocoa & chocolate . Biskota me kakako , cokollat e zeze dhe copa cokolla... më shumë

Papadopoulos cookie chocolate . biskota me copa cokollate 80 gr .

Papadopoulos cookie chocolate . biskota me copa cokollate 80 gr . 100 Lekë / cope

Papadopoulos cookie chocolate . biskota me copa cokollate 80 gr .

Papadopoulos biskota me krem banane 200 gr.

Papadopoulos biskota me krem banane 200 gr. 150 Lekë / cope

Papadopoulos biskota sanduic me krem banane 200 gr.

Papadopoulos biskota me krem 230 gr.

Papadopoulos biskota me krem 230 gr. 170 Lekë / cope

Papadopoulos biskota me mbushje dopjo krem 230 gr.

Tuc Seeds & Chives,krekers me fare lulekuqe dhe fara lini 105 gr.

Tuc Seeds & Chives,krekers me fare lulekuqe dhe fara lini 105 gr. 90 Lekë / pako

Tuc Seeds & Chives,krekers me fare lulekuqe dhe fara lini 105 gr.

Oreo Double Creme,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 157 gr.

Oreo Double Creme,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 157 gr. 165 Lekë / pako

Oreo Double Creme,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 157 gr.

Milka Soft Choc & Choc,biskota me mbushje cokollate 150 gr.

Milka Soft Choc & Choc,biskota me mbushje cokollate 150 gr. 215 Lekë / pako

Milka Soft Choc & Choc,biskota me mbushje cokollate 150 gr.

Vincinni Strudla,biskota me shtrese qershie 240 gr.

Vincinni Strudla,biskota me shtrese qershie 240 gr. 120 Lekë / pako

Vincinni Strudla,biskota me shtrese qershie 240 gr.

Vincinni Strudla,biskota me shtrese mix frutash 240 gr.

Vincinni Strudla,biskota me shtrese mix frutash 240 gr. 120 Lekë / pako

Vincinni Strudla,biskota me shtrese mix frutash 240 gr. 12 cope.

Divella al Limone,biskota me shije limoni 400 gr.

Divella al Limone,biskota me shije limoni 400 gr. 149 Lekë / pako

Divella al Limone,biskota me shije limoni 400 gr.

Champs Deluxe Original,biskota me copa cokollate 120 gr.

Champs Deluxe Original,biskota me copa cokollate 120 gr. 100 Lekë / pako

Champs Deluxe Original,biskota me copa cokollate 120 gr.

Champs Crunchy Original,biskota me copa cokollate 120 gr.

Champs Crunchy Original,biskota me copa cokollate 120 gr. 100 Lekë / pako

Champs Crunchy Original,biskota me copa cokollate 120 gr.

Champs Crunchy Chocolate,biskota me copa & cokollate te zeze 120 gr.

Champs Crunchy Chocolate,biskota me copa & cokollate te zeze 120 gr. 100 Lekë / pako

Champs Crunchy Chocolate,biskota me copa & cokollate te zeze 120 gr.

Champs Deluxe Dark Chocolate,biskota me cokollate te zeze 120 gr.

Champs Deluxe Dark Chocolate,biskota me cokollate te zeze 120 gr. 100 Lekë / pako

Champs Deluxe Dark Chocolate,biskota me cokollate te zeze 120 gr.