USB Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Varta fishe porte usb 1 m.

Varta fishe porte usb 1 m. 420 Lekë / cope

Varta fishe porte usb 1 m.

SSK flash disk 32 GB, USB dhe OTG njekohesisht

SSK flash disk 32 GB, USB dhe OTG njekohesisht 2,350 Lekë / Copë

SSK flash disk 32 GB, USB qe ka edhe porte OTG per smartphone njekohesisht