Shporta Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Shporte 7000 LEKE.

Shporte 7000 LEKE. 7,000 Lekë / cope

Shporta 7000 leke permban keto produkte : 1.Balocco Panettone 1kg. http://sparliqeni.al/p... më shumë

Shporte 3000 LEKE.

Shporte 3000 LEKE. 3,000 Lekë / cope

Shporta 3000 leke permban keto produkte : 1.Gran Ducale Panetone 500 gr. http://sparliqen... më shumë

Shporte e madhe Dhurate per kompozim te personalizuar.

Shporte e madhe Dhurate per kompozim te personalizuar. 700 Lekë / cope

Shporte e madhe Dhurate,me vlera te ndryshme dhe te kompozuara sipas kerkesave.Blini produktet q... më shumë

Shporte 5000 LEKE.

Shporte 5000 LEKE. 5,000 Lekë / cope

Shporta 5000 leke permban keto produkte : 1.Lindor i verdhe 200 gr. http://sparliqeni.al... më shumë