Supera te gatshme Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Maggi Soup Chicken Noodle,koncentrat per supe pule te kthjellet mwe brumera 50 gr.

Maggi Soup Chicken Noodle,koncentrat per supe pule te kthjellet mwe brumera 50 gr. 50 Lekë / pako

Maggi Soup Chicken Noodle,koncentrat per supe pule te kthjellet mwe brumera 50 gr.

Gallina Blanca Sopinstant,krem pule 63 gr.

Gallina Blanca Sopinstant,krem pule 63 gr. 185 Lekë / pako

Gallina Blanca Sopinstant,krem pule 63 gr.

Kent supe e gatshme me yogurt dhe pasta te mbushura me mish 94 g.

Kent supe e gatshme me yogurt dhe pasta te mbushura me mish 94 g. 80 Lekë / cope

Kent supe e gatshme me yogurt dhe pasta te mbushura me mish 94 g.

Kent Supe e gatshme me thjerrza jeshile & Makarona fidhe 118 g.

Kent Supe e gatshme me thjerrza jeshile & Makarona fidhe 118 g. 80 Lekë / pako

Kent Supe e gatshme me thjerrza jeshile & Makarona fidhe 118 g.

Ulker Supe Gjedhi 65 gr.

Ulker Supe Gjedhi 65 gr. 46 Lekë / cope

Ulker Supe Gjedhi 65 gr.

Maggi Soup Homemade Beef,supe vici 53 gr.

Maggi Soup Homemade Beef,supe vici 53 gr. 59 Lekë / cope

Maggi Soup Homemade Beef,supe vici 53 gr. supe e dihidruar (18g) vici me brume (2... më shumë

Maggi Supe Kerpudhe 50 gr.

Maggi Supe Kerpudhe 50 gr. 80 Lekë / cope

Maggi Supe Kerpudhe 50 gr.

Ulker supë Ezogelin,krem thjerrëzash 80gr.

Ulker supë Ezogelin,krem thjerrëzash 80gr. 46 Lekë / Copë

Ulker supë Ezogelin,krem thjerrëzash 80gr.

Ulker supë krem kërpudhe 65gr.

Ulker supë krem kërpudhe 65gr. 46 Lekë / Copë

Ulker supë krem kërpudhe 65gr.

​Ulker supë gjeli 62gr.

​Ulker supë gjeli 62gr. 46 Lekë / Copë

Ulker supë gjeli 62gr.