Vaj flokësh Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Pantene Repair & Protect,vaj i thate per riparim dhe mbrojtjen e flokeve 100 ml.

Pantene Repair & Protect,vaj i thate per riparim dhe mbrojtjen e flokeve 100 ml. 520 Lekë / cope

Pantene Repair & Protect,vaj i thate per riparim dhe mbrojtjen e flokeve 100 ml. Vaj i... më shumë

Pantene Smoth & Sleek,vaj argan i thate per floke te bute dhe te lemuar 100 ml.

Pantene Smoth & Sleek,vaj argan i thate per floke te bute dhe te lemuar 100 ml. 520 Lekë / cope

Pantene Smoth & Sleek,vaj argan i thate per floke te bute dhe te lemuar 100 ml.... më shumë

Herbolive Hair Oil 150 ml.

Herbolive Hair Oil 150 ml. 720 Lekë / cope

Herbolive Hair Oil,vaj per floket per te gjitha tipet e flokeve 150 ml.