Krem pastiçerie dhe shllak Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Hulala Spray,shllak 250 gr.

Hulala Spray,shllak 250 gr. 160 Lekë / cope

Hulala Spray,shllak 250 gr. Product of Italy.

Delice Krem Pasticerie 1 kg.

Delice Krem Pasticerie 1 kg. 259 Lekë / pako

Delice Krem Pasticerie 1 kg.

Cessibon Firm & tasty,shllak natural 250 gr.

Cessibon Firm & tasty,shllak natural 250 gr. 200 Lekë / cope

Cessibon Firm & tasty,shllak natural 250 gr.

Cessibon Topping,shllak 250gr.

Cessibon Topping,shllak 250gr. 210 Lekë / cope

Cessibon Topping,shllak 250gr.